Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a lik je cifut, samo to mediji nece da prenesu.
Ovo uzas...tragedija ...a da je obrnuto bilo bi islamski terorizam ..
U Parizu student, musliman, nožem ubio profesora. Ovo treba smirivati inače svi odosmo u neku stvar. Kome je do tuče eno mu polje. Budala ionako ima i previše.
Kakve crne"vaše temeljne vrijednosti slobode"? Pa vi da niste židovima dizali uši ovoliko dogo niti bi se oni izrodili u ovo u šta jesu niti bi Palestina bila logor 70 godina.Sve ste ovo vi i Britanci zakuhali a sad cio svijet kusa.Mani je muka od vaše "muke"!
I zašto ne napišete istinu vi "objektivci"sa Klixa?MATORI LUĐAK JE ŽIDOV. Da je kojim slučajem musliman makar se zvao Rori Danielsen odmah bi napisali da je u prošlosti prešo na islam,jel da?!
Najbolje su ti ljudi živjeli u Osmanskom carstvu. Stotine godina mira, trgovine između Židova, Muslimana i Krišćana. I onda Britanci pobijede u ratu, preuzmu Palestinu i istog momenta dovedu Židovske teroriste iz Evrope (Irgun i Lehi). Ove teroriste im još pobiju stotine vojnika i oficira. Šaka židovskih terorista 'protjera' Britansko carstvo iz Palestine i od tad do danas Palestinski narod (Muslimani i Krišćani) pate pod okupacijom sponzorisanom od Zapada.
Cuj sokiran
joj vugle tugo. ne puši on meth, meth puši njega....
Muslimani danas su kao jude poĉetkom 19 stoljeća
Ja bi mu sa zadovoljstom slozio metak u celo
Uzas, e ovo je islamofobija, a ne razne druge stvari koje plasiraju
Mala bi bila kazna da mu komad po komad kidaju od tijela za ovo sto je taj monstrum uradio djetetu i to ubio ga monstruozno a i majku mu isto izbo i dzubrad cute
Ovakve odmah strijeljati...
Njemu ce sudija reci, casni sude - vidi spodobe
Jel kruzi onaj snimak po netu gdje stari prdo govori da sve treba Arape ubiti komsije. Nije cudo da krenu redom po svijetu ubijat
Jednostrano izvkeštavanje medija i lažne izjave cionustičkih vođa po svijetu o izraelskoj djeci sa odrubljenim glavama su dovele do ovoga. Kasno za ovog dječaka bješe demantij o odrubljenim glavama izraelske djece.
Mjesto da pusis lulu i rostiljas svaki dan, ti se dignes po komsiluku da ubijas...zato i jesi chifut.
Možemo li kako u BRICS? Ovo je nazadna civilizacija.
Zapadu se treba suprotstaviti. Njihova civilizacija se sunovratila u dekadenciju i pokušavaju se spasiti silom. Jedino pljačkom mogu nadoknaditi ono čega više nemaju.
U Rusiji muslimani nemaju straha jer tamo toga nema
Ima, na zalost, i tamo, samo u manjoj kolicini…
Šejtan po izgledu i po činu