Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan nedamo Bosne i Hercegovine! ⚜️🇧🇦⚜️
Trojka = HNS = OHR = novi pokušaj podjele BiH. I naravno novi neuspjeh takvog pokušaja. Trojka = izdajnička stoka.
Trojka = HNS.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
12:05 vec je kasno.
Shmit treba intervenisati samo kao trajno rhjesenje,Trojka,DF,SDA,SZBIH treba da traze to zajedno.
Ovaj smitler rijetko antipatičan lik, ali je zato ljigav i odvratan...
Skinuti vise sda uhljebe da fedracija prodise
Jest mi vise pun kofer (da ne upotrijebim gori izraz) i cas i smita i trojke i hnsa i sda i sdpa i sdsa i nsrsa i federacije i politike i....
Schmidt ili Dzoni Banana, da se samo izmjene ovi zakoni i izjednace u stvari poprave prava 'civilizovanih gradjana' u odnosu na politicare i poljoprivrednike koji su oboje sa sela. Gdje samo cujes da su ulaganja drzave? Povisivanje plata politicarima i poklanjanje para 'ugrozenim' poljoprivrednicima gdje samo politicari imaju sanse sa stabilne plate. Da nije kulture ne bih bilo para ni za politicare niti za poljoprivrednike. Seljaci nisu objektivni jer su zivjeli samo na selu.
Evo rekao je volja parlamentarne vecine i tako ce biti. Prije izbora je bilo riješeno da će bez SDA to biti.
Ovaj švabo izgleda zabrinutiji od Incka :-)
Smit ce objaviti da sdooo dobija qurtz da ridjanu i dilfasu mogu izbiti razrooke fildzane
Opet će donijeti nešto na štetno za našu domovinu Bosnu i Hercegovinu, a u interesu Hrvatske i Srbije, to je vec svima jasno...sta je sa svim tim presudama iz Strazbura...samo ne znam kada cemo se vec jednom spametovati i prestati dijeliti zarad sitnog sicara i licnog interesa
Poziva covjek na dogovor, kojeg opet nece biti- ne smije na stetu hdz-a nista poduzeti
Šta je rekao, ništa nije rekao...
Visoki predstavnik u FBiH
jel se to meni pricinilo ili je rekao covjek da ce biti vlada gradjana,da ga briga za naciju, stranku itd nego ce biti koga su gradjani izabrali?
Glas za Trojku glas za HDz
hahaha