Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije stid?
oni se segace
Nermina Njivu i kompletnu njegovu vladu odmah smijeniti! Odmah!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sta da kazem,sta da slazem sad
ljubi ih facko
E fino su upozorili ljude, bas odgovorno nastavljate sa bahanalijama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li para za opremu sluzbi ili je sve potrišeno na vozni park?
Šta je sa danom žalosti,da li vas je sram.
ovi iz SDA i nesrecu koriste da ulove koji glas pred izbore, ne spavate s komentarima, ali vam je zato nacelnik Jablanice prespavao noc.
l o p o v s k a faca
Obraćaju se tzek popodne, koji likovi..
Da su prije podne ti bi rekao obraćaju se prije podne
Fuuj !! Sramite se i nek se srame oni koji su vas doveli na vlast. Samo mi nije jasno ko je mogao da glasa za ovakve spodobe i da ocekuje da ce nam biti bolje sa Nerminom Niksicem. Kakav god da je bio Novalic bio je odlican premijer za ovog klovna!!
Ti si klovn obični. Evo da je bio Fadil tu, još dvije godine, poslije onih 8, 9, po tebi ovo se nebi desilo? De hajd budi iskren i odgovori.
Obratiti su se trebali sa upozorenjem da se ovako nesto moze desiti i tako spasiti zivote ljudi.Oni se obracaju sad da nas obavijeste o onome sto vec svi znamo.Nesposobnjakovici.
Juce je trebala biti priprema i svu noc je civilna zastiti trebala biti na terenu..zajedno sa gradjanima raditi na pripremi za ovu ovu katastrofa da se sprijeci veca stetai kad ste ocistili korita i kakva veze imaju mini hidroelektrane sa ovim,je li to posljedica ovoga
Da se može gledat u budućnost valjalo bi..
Kako ti nije bar zao rodbine u Konjicu
Sjeku se sume, drvosjece pive bacaju na sumskim putevima, svako 5 metara popijena konzerva pive, samo zbog toga bi ih u zatvor strpao a da ne pricam o sjeci sume
Oktroisani f u c k o f f
Covjek daje izjave iz zgrade Vlade. Nine mu ni napamet palo da ode na teren ni danas, kad vec nije sinoc. Sutra cemo vjerovatno gledati tiktok videa konakovica i delica sa bagerima po Konjicu. Na sramotu vam!
Nego kad cemo malo proteste za Gazu,Ukrajinu, Siriju kod nas je ionako sve OK.Da me neko pogresno ne shvati ali imamo milion svojih problema a borimo se za druge.
Za pse i mace
Tebe Nermine Njiva poplava nosi 2026.Pripremi se na vrijeme.
...mogu ti i mjesec izgatati .Oktobar 2026.
Ide Niksic sa VW Touareg PA R-Line 3.0I V6 TDI SCR 4motion da uklanja stijene koje su se odronule na putne komunikacije