Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I car Franjo je tako došao u Sarajevo pa su se stvari veoma brzo odigrale od Vašingtona do Pacifika. Ne čačkajte mečku u BiH, otići će i Mađarija i sva EU u tri p.m.
Jes,jes, sve ce se raspasti zbog vas million I 23% teritorija kojih kontrolisete, ne vrlo efektivno, ali dobro, eto kao kontrolisete..a, tebe bi trebalo u prdekanu pronto za prijetnju prema ovom velikom gospodinu I diplomati
Ima li iko da ovom lojavom uputi jedan nediplomatski sikter. Đe je Mile. Jel spava?
Da se ne lažemo, neće nas primiti u EU iz dva razloga. Prvi je što im odgovara ovaj kontolisani haos, koji samo održavaju i drže nas na periferiji svih dešavanja, a drugi je jer u BIH živi previše muslimana za europske pojmove.
Znaš li ti koliko ima muslimana trenutno u EU? Puno više nego u BiH. Kad kažem muslimana, mislim i na pokrivene žene, i ljude praktikante, pa i na one radikalne, a ne ove naše labave po imenu samo.
@d31k5 muslimana ima 1000 puta vise u EU. Mi cak nismo ni muslimani vec samo na papiru, a ni ne privalci me vjera nesto jer je nazadna. Ali moras imati u toj glavi na umu da su Bosnjaci politicki narod, drzavoyvorni narod. Svoji na svome. E po tome se razlikujemo od EU muslimana. I zato nas mrze jer smo ravnopravni a ne gradjani drugog reda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...bije trebao ici, poslije svega recenog-ucinjenog protiv Bosnjaka, jel dosta ponizenja, sta jos treba da se desi da neko kaze dosta!
SAD i EU rješavaju SDA i BiH postaje kandidat za EU. Ide to sad brže nego prije
samo NATO, jebeš EU.
To je istina. U posljednjih 6 sedmica je gorivo poskupilo 4 puta, hljeb je poskupio,voda kao i ostalo. Sve se veoma brzo mjenja u posljednjih 6 sedmica.
Ovaj lik, na svakoj slici masan kao uštipak, odaje svu neozbiljnost EU diplomacija.
Turska je dobila kandidatski status prije 50 g. - pa mućak. Nama će taj kandidatski status biti kukavičije jaje, koje će služiti EU birokratama samo za to da nam mogu nametati svoje "religijske" vrijednosti, poput: LGBT, transdženderizam, feminizam, zelenu agendu kojom će nam pogasiti termoelektrane i rudnike a za uzvrat će nam Varhelji & co. donositi nova poglavlja koja treba ispuniti.
Dokaz da je bitno bilo maknute zelene bandite nekooperativne s vlasti
Koji odvratni nacista. Časti nas statusom da progutamo aparthejd. Isto da je starus nešto a aparthejd nije ništa. Isto da ljudi ne vide da je islamofobnoj EU potreban aparthejd jedino u BiH da bi držala muslimane pod kontrolom. Fuj gade!
Gazdica.
Turska je dobila kandidatski status prije 50 g. - pa mućak. Nama će taj kandidatski status biti kukavičije jaje, koje će služiti EU birokratama samo za to da nam mogu nametati svoje "religijske" vrijednosti, poput: LGBT, transdženderizam, feminizam, zelenu agendu kojom će nam pogasiti termoelektrane i rudnike a za uzvrat će nam Varhelji & co. donositi nova ooglavlja koja treba ispuniti.
Jesu idu vrze jer je smit ispunio coviceve zelje sad ce dodikove. A nasa opozicija koja je gradil kampanju protiv nacionalista rasirenis ruku trce covicu i dodiku u zagrljaj. Vec ste ih poceli hrabrit da se izglasa izborni zakon i imovina dodiku al u parlamentu, da oni dignu ruke i da stranci mogu rec evo pa vi ste za ovo. M... li vam vasu. Nasli ste izdajnike i sad pozurujete i bacate nam sarenw laze
Šta se desilo ? Na političkoj sceni ništa, zastoj...
Sta li sad muljate , kad takvu pricu i obrt u stavu donosite hitrije !?
Od takvih nam ni pokloni ne trebaju.
gledaj i ovog miša. Dolazi po zadatku da rovari