Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smiju ni napisati koje 4 opstine je SDA dobila u TK. Čelić, Doboj Istok, Banovići, Živinice. A i taj živiničan je profesionalni preletač.
Nije Čelić, ovo što piše Tajib načelnik Čelića nije istina. On je načelnik Teočaka, SDA je Izgubila Čelić nakon 25 god
Samo zamisliš da Salko Zildžić gore vodi politiku i sve ti bude jasno kakav je to sumrak.
Bakiru je važno Sarajevo, Tuzla je daleko.
Truhli ste vi iznutra, to morate sami sebi priznati. Neke stvari bolje da se ne znaju, koliko afera i kriminala imate u svojim redovima.
Gutic i Hodzic su sahranili SDA u TK, Skopljak jedini tu valja, zato ga krimosi poput Gutica i Hodzica zele skloniti.
Sve glasača što ima iz opozicije sjatio se na klix da komentariše i napadate SDA i Bakira koji kao bedem čvrsti stoji na čelu probosanskih strana i bori se politički protiv prepredenih četalja i upakovanih rvata koje podržava MZ,slijepci jedni.
Raspada se SDA
Koja li će sada strOnka niknut iz SDO. Kao da PDO i eva nisu dovoljne.
Samo da kazem nesto. Pricom moj babo je bio prvi SDA, ili moj babo je bio hodza, ili moj babo je ovo ono, ili moj babo je bio prvi u dzamiji, ili moja porodica je uvjek bila prva tu i tu, ili znate sta mislim. Naci covjeka koji hoce da radi, sposoban, vrijedan, malo mladje ubaciti u igru, a vrh pozicije dati reformisti koji je snazan ali jak i sposoban da kulturu i civilizovanost dovede u red, Bakiru predaj stafetu.
Ide sad APDA 😊 Do gašenja uz Božju pomoć.
Gledaj mislilaca. Sve uhljeb do uhljeba. Gledaj onog zukica velikog mislioca, moraliste. Jebo vas bake sve redom u paksu. Necete nikad TK Imati ološi jedni
Dok ste vi potrcke za Bakirom necete imat podrsku glasaca.
Samo se ugasite lopovska organizacijo. Najvece zlo za BiH i Bošnjake je SDA na čelu sa Baketom i još gore koja u vlasništvu ima islamsku zajednicu i preko nje muze dio glasova. Nadamo se brzom gašenju navedene lopovske organizacij i hapšenju rukovodstva i tajkuna koji se bogate pod zaštitom SDA.
Zemlja pred raspadom, a oni o foteljama...i onda se pitaš zašto je ovako. Politička strategija im se svodi na podmetanje nogu jedni drugima.
Oj SDA jel vam žao, jel vam žao, rastanak se primakao.
ono kad me ko tuzlaka dusa boli kad navijam za odron primitizva aka sda samo da nije zlo civilizacije aka kuko
Hoce klan oko Hiha da razbije moralni dio sda!! Hoce Hih da preuzme vlast da bi preuzeo kanton i dosao do koncesija, odrzavanja puteva. Vec ima Zivinicku upravu u Rmu Banovici.