Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to samo veceras - Vec 5-6 dana/noci je tako - svaku noc!!
Nama i duže vala...Lužani. Ne možeš ništa uraditi pobogu! Kako uvijek ista naselja?
Šta će nam voda kad nam teče med i mlijeko?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kod nas i abdest posto luksuz
Zna li neko jesu li otvorili salter za placanje bez provizije u centru za potrosace na D.malti,jesu li bili sposobni,da nam poste i banke ne uzimaju proviziju,nek napise.
cuj veceras, ja bukvlano svaku noc bez vode ostanem. Jos s tim da sam se razbolio od vode sa cesme..
Placete kad voda curi, placete kad se to popravlja.
Svakako nam svaku noc u 9 zavrnu vodu .. ko je taj direktor i ko je doveo do ovoga stanja ??
Prodaju i izvoze pitku vodu garant, hajde bile suše, a evo kiša. Direktori komunalnih preduzeća kradu maximalno, dok raja ako ne plaća odmah sud, sud radi za lopove, sud ih oslobađa. Šta rade od naroda kriminalci, cjene hrane nadigli,smeće uvoze, ovaj narod šuti, bože sačuvaj
Prodaju i izvoze pitku vodu garant, hajde bile suše, a evo kiša. Direktori komunalnih preduzeća kradu maximalno dok raja ako ne plaća odmah sud radi, a lopove sud oslobađa. Šta, rade od naroda kriminalci, cjene na digli hrane, ovaj barod šuti, bože sačuvaj
Prodaju i izvoze pitku vodu garant, hajde bile suše, a evo kiša. Direktori komunalnih preduzeća kradu maximalno dok raja ako ne plaća odmah sud radi, a lopove sud oslobađa.
najgore javno preduzece u kantonu
Samo da se nedjelu mogu okupati
Ko ce njima vise znati. Ja sam na Dbr i sinoc skontam da uopste nisu zatvarali vodu kao do sada u pola 1. Bila je cijelu noc i ja se bas iznenadio jer nisu najavili prestanak redukcija. Bas me zanima sta ce veceras uraditi.