Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujjkani se brzo slože
Crkva radi ekspresno
Nikšič, Konjaković i Smoto razvališe Bošnjake i državu BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako može biti federalni ministar poljoprivrede iz reda ostalih član stranke HDZ 1990 ili HNP koji očigledno imaju hrvatski predznak?
Bez sbih i/ili nesa nema većine. Mislite da Efendic i Ogresevic nisu prethodno sve izračunali ?
Bez sbih i/ili nesa nema većine. Mislite da Efendic i Ogresevic nisu prethodno sve izračunali ?
Izbrojali sa HDZ 90 49 ruku? Ko je 50. ruka? Nema od te " vecine " ništa. Sad kad uslovi Cvitanovic sa kulama i gradovima ima da im se zamanta haha
Bez sbih I nes nema većine
Oni se ujedinjuju a mi ga puskamo lagano
Bježite od stožernika..X puta vas je izradio...Nametni te se kao alternativa pogubnoj , kradeZee politici...
Nema bez NESa ili SBIHa većine
ministarstvo iz reda ostalih ovi ujkani sa 10% uzese 70 % ministarstava
Pa otvara se jos ministarskih pozicija odlaskom ona dva seljaka. Ne moraju to biti ona ministarstva isposlovana ucjenama ali mogu neka druga. Naravno da terba naci i adekvatna mjesta za ove koji su ostali vjerni Trojci.
Gdje su sad komentari o KUPOVINI PAPAKA ' AJDE BOTOVI legitimnog
HDZ-a u podrum sa SDA
Samo naivna budala vjeruje da bi ta tanka većina dugo trajala
daje im se bošbjačko mjesto fuj trojaneri nek im da hdz iz svoje kvote
Neda covic iz svoje kvote ministarstvo al zato daju teojkasi i 7 ministarstvo hrvatima samo da udu u vlast. A o ostalim davanjima tek cemo se upoznat. Pa ovi su i majlu rodenu spremni dat samo da budi vlast. Odakle niksicu i dino tolika pohlepa za vlasti pa ste sprwmni na sve. Al bas na sve