Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postale ??? Stranke su vec 20 i kusur godina zavod za zaposljavanje a ne da su to tek postale!!!!
Dobro je rekao Vehid Sehic a zasto zato dok je bila SDA na vlasti zaposli jednog iz porodice a sad ovi TROJKA zaposle cijele porodice svojih sluga
Ja vec mjesecima pisem da su stranke tu da služe narodu i da narod smjenjuje političare jer smo ih mi izabrali a ne obrnuto. Ostalo nam je od SFRJ da gajimo kult ličnosti kroz šefove stranaka. Stranka je mnogima važnija od svega na svijetu.
Samo oni koje su zaposlili i glasaju za njih! Danas je sve postalo interes!
kakav narod takvi politicari... narod je nektivan, trom,spor, bezidejan potkupljiv... politicari to obilato koriste, i upravljaju narodnim masama...
Može li ovoga ko skinuti sa državnih jasala
Boga mi se ne bojim, samo se Allaha bojim, Stvoritelja svijetova. Bijahu sa politicarima u drustvu par puta i svaki put ih gledam kao da su gnjide neke. Nigdje veze.
Ja kad vidim Rumenka, kad mu pročitam titulu Dr. i čujem da je profesor, ja se ne prepanem uopšte, mene namah plaho glava zaboli pa mlatnem jedan Plivadon ko felgu od Fiće, ne bi li me prošlo od Rumenka, eto
Entitetski, kantonalni i gradski zavodi za zapošljavanje, da budemo precizni, jer Njiva i Čović ne zapošljavaju u Dodikovom toru niti se Dodik miješa u naš tor, svakom svoje ovce i smrdi kolko oćeš!
Ko se ba boji politicara ? Presmijesno....
'Gradjani se boje politicara'? Koji gradjani, mislis na stranacke parazitske uhljebe na budzetu? Cega i koga imamo da se bojimo? Da nam Ramo ne uleti klizeci helikopteron u po noci?
Ovaj jednu te istu recenicu obrce 20 god.
Vahide, od prvog dana završetka rata je tako. Zato i imamo sve ovo.
Emela sija!
Kad si zadnji put osjetio zenski dodir?
Ne izlazim na izbore,dok Visoki nameće,dok se stranke finansiraju iz proračuna...
Građani su birali Neku i Dinu pa im je sad svanulo. hahah
Ti mislis da su izbori relevantni i legitimni u najkorumpiraniroj drzavi u europi? Hahah
Ne znam ni ko je nimst je al znam da je BIH uzas drzava