Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine Vlada KS za Bjelašnicu izdvaja 150 miliona KM, za Vodovod, Park, Toplane, Pokop desetine miliona, a za RAD samo milion i to za deponiju. Račun za grijanje cca 200KM, za odvoz otopda cca 6-8KM. I onda (uz svu nekulturu građsna) hoćemo čisto Sarajevo? Svaka čast RAD-u!!! 😄👍
Hvala ovim dobrim ljudima , sramota je da neko iza nas treba da kupi naše smeće , kese , flaše , i drugi otpad.
samo cistite da ne moraju ovi cistiti sto ce im Cengic izdati dozvole da grade Apartmane po Baricama
Trenutno jedina firma koja pokusava da koliko toliko pravda znacaja cistoce grada Sarajeva. Imao sam priliku obici tu firmu. Strasno sa cim ljudi rade. Vozila su za zatvora. Ljudima treba obezbjediti da rade normalno. Ja ne znam jeli ikada iza rata dignuta cijena odvoza smeca. Mislim da nije!
Treba ovakve vijesti vise forsirati