Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad će u BanjaLuku smijul ući tamo ,znal se išta..
Teško jarane, tamo su zaštićene vrste isto kao u ercegovini...
Berilo i Memic(Tibra) gore su unistili Sarajevo nego vojni vrh RSa onih godina
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
e vala bilo je samo pitanje vremena za ovog Ibru
SDOOOO nOrOd znade
Ibrahim-bega svezana vode, svezana vode...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ocito je imao dojavu, cim je vec ranije hospitaliziran. Svi se automatski razbole, cim ih zaganjaju. Trebali su znati da za kriminal treba imati dobu japiju.
Ajnadzic, filipovic, kapidzic, karic. bake i seb vam nece puno pomoci ;)
nije on gagahahagahagaag
Prijavite HARISA TRNKU na broj 080 054 321 svi koje je finacijski oštetio namještajući za lovu konkurse za zapošljavanje. Posebno šehidske familije. Kupio je za par godina lopovluka milionsku vilu u Neumu i upisao je na ime svoje sestre.
ziku face, samo u BiH
SDA - Selam alejk pa u padže, slogan za izbore 2024. Nego hoćel bi kod Avde Avdića nešto o ovome, znal se šta? hahaha
Ma nije moguce, divan covjek, postenjacina. Dobar tajming, taman da ne moze ici na izbore za novi mandat nacelnika. Bukvalno bio kralj Bjelasnice i Trnova.
Hapsi, pa taman Orilo Berilo!!!
I najgora Sda ,je deset puta bolja od trojkaša. Ovi iz Sda stranke su radili za sebe ali ponešto i za Bošnjake. A ovi z trojke ,rade izključivo za sebe ,a sve protiv i na štetu Bošnjaka.
hahaha, jest ti neko isprao mozak jarane.
navedi sta dda se zna
ovaj pokrao i privatizirao cijelu opcinu trnovo i tek sad medju osunnjicenima a vlada opcinom 20 godina
čudi me
Prvo u svojoj avliji pocistiti...
Kad će se hapsiti načelnici Ilijaša i Fojnice ? U Ilijašu je napravljeno nekoliko Arapskih naselja i na desetine kuća bespravno ,načelnik bezobrazno traži da se to legalizuje jer je uzeo pare . U Fojnici su načelnici okrenuli glavu od divlje gradnje na Prokoškom jezeru koje je uništeno a triton izumro . Tužioci i inspekcija to kao ne zna ?
Berilo u bolnici,sutra se izmješta u Tursku.
SDA nikad pasti neće! SDA do groba! Selam iz St Louisa