Komentari (470)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci sljam, najnizi sloj, bez razreda osnovne, iz praistorijskih kultura gdje sa na zene gleda kao na zivotinje, sami, u najboljim godinama, lijeni ko niko krenuli na zapad. What could go wrong
Dosli na Ilidzu, prepali se, mislili deportovali ih kuci kad su vidjeli kolko arapa hoda ulicama.
Jadni narod... :(
Jeste vi upućeni šta su ovakvi radili samo po srbiji, silovali djecu i starice, krali, znate li šta rade po njemačkoj, znate li koliko problema prave njemcima ako im samo wc ne naprave po njihovoj volji, šta će radit kod nas tek??? dajte im par dana pa će da krenu s*anja.
Ovo izbjeglice? Mi smo bili izbjeglice, mi izbjeglice smo odjeću šili od padobrana, na nogama imali kese ispod "obuće", a gledaj ovih kao na modnoj pisti, gledaj ovog samo sa prve slike, sat, džordanke, ray ban, telefon samo na tim stvarima ima daleko preko 1000 evra...
ovo nije nista ,bio sam u Italiji u jednom gradicu na sjeveru vjerovali ili ne sve stranci slabo Italijano osim nesto lokalno zaposlenici ,karabinijeri .Sve iz Bangladesa,Afrike(Senegal ,Somalija ,itd)Maroko,Tunis,pa imas koliko hoces Kineza,Rumuni,kao sto u Njemackoj Turci ,Rusi itd..polako kad dodju iz Africkog kontinenta i ostali bit ce haus
Ovde vopste nema Holandezi sve Arapi, crnci, i Kinezi tu ljudovi vopste ne spavaju samo vicu i zajebavaju
Mogla bi EU baciti koji euro za smjestanje svih ovih ljudi...
na slici 18, vec im se patka dize. Dok se ceka, moglo bi se i nesto malo silovati,..bez vize
Ako ih babo uspije mobilizirati, moze biti treca autonomija.
Tamam da Bake moze sad govorit kako ce omogucit trajno prebivaliste i dodatnih najmanje 100.000 radnih mjesta za sve koji kroce u BiH.
Ciganija u naponu snage. Jedna zena na slici. Otkad se ovako moze ici gdje hoces bez ikakvih papira? Ovo izbjeglice nisu,a vise ni ne ne prave da jesu. Oce neko na granici radit svoj posao?
Čitajući ove komentare, ne razumijem zašto ste do nekidan pljuvali po Orbanu??
80% imigranta bagra.. sijedzije ..narkomani ,,lopovi
450 miliona pakistanaca, Indijaca 1,5 milijarda...uglavnom su svi odlucili da dodju jer im se svidja evropa i bjele zene..AKO IH NE SPRIJECITE USKORO CE IH BITI STOTINJAK MILIONA, POJESCE 2-3MILONA BOSNJAKA ZA DORUCAK...cim prodju odma javljaju ostalima da dolaze iza njiha...OSVJESTITE SE DOK JE VRIJEME..KASNIJE CE BITI KASNO..ne dajite im da jedu, vidite kako se ponasaju, ko da je to njihovo a ne vase..
Obavezno pogledati https://youtu.be/miMQypDFhxU
kakva je ovo bagra? ovi imaju veze sa Islamom koliko i hezbollah. sve ovo treba vratiti odakle je doslo.
Samo "mala" ispravka, spomenuti Hezbollah, kao i brojne sunitske teroristicke grupe su direktni produkti islamske ideologije. Dalje, oni dolaze sa "svete" zemlje vaseg proroka i nastanka Islama. Tako da je po meni bolje pitanje sta cete uopste i vi u Evropi?