Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je tu cudno? Dosta raje ima kuce na moru i logicno da ce tamo ici
S kakvom se ti onda rajom druzis. Kod mene dosta raje nema za kafu.
@realnosst raja koju znam jako fino zivi, ima dobre poslove, putuju, imaju kuce, dobra auta, ima i takvih ljudi, drugo je sto je nama postalo normalno da neko radi 12 sati dnevno a i dalje nema za kafe
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
evo koliko efekta ima sto vi levati pisete "bojkot hrvatske idite u crnu goru i albaniju"
Dolaze zaraditi godišnju plaću na Hrvatskom Jadranu za 4 mjeseca
Svi u Albanju 60% jeftinije cijene a bolje te ugoste
Pouriniram im se na njihovo croatsko primorje i na sezonu,pocrkali daBogda zajedno sa svojim primorjem.Crna Gora izmislila gostoprimstvo za ove europejce.
Peglaju raju za testove i rezervacija. Ok.a onda u drugom momentu kukaju kako nema turista.Evo sad otvorili za srbijance ok.postujem a ako im to ne upali onda ce u sred sezone kao popustiti i prema BiH drzavljanima.
E sto mu ja čekao da uđem al malo sutra jos da me onaj lojavi ujkan pegla na granici sa glupim pitanjima!
u mocnu hrvatsku sa domovnicom , bih pasos sluzi za brisanje dupeta
Bijedno ti je to!
JoohnyG,..avionom kažeš,ta lako je provjeriti gužvu na jedinom aerodromu GOMILE NESKLADA,lezi i gledaj u nebo koliko ih odleti i doleti,na prsta jedne ruke možeš nabrojat danas,...toliko o gužvi na letovima,nego se ti dušiš u svom smradu od mržnje i zavisti,..a kada tzv majorizirani idu u HR nema gužvi,nisi primjetio ili možda nisi nikada ni dobacio do HR,...
Ne kaze se “i po dva” nego “dva i po’”..
nikada ama baš nikada srdžba,jal,mržnja,zlo,kvarnost,ljubomora,bjes,laž,mantra neće izaći iz glava tzv nacije kojoj je glavna karakteristika GOMILA NESKLADA,..pa sami sebe ne vole a kako bi drugog i drugačijeg,..
Idiota nikad dosta, mi njih puštamo a oni nas ne i opet glupani idu njima,šta dalje reči
Pa više se vi brinete za bosansko tlo nego mi za vaše, mi vama smo dopustili i dolazite normalno,samo vi nešta glumite a gora vam situacija duplo.
Bosnjo zatucani neka laje i kupa se na jablanickom
Sto se mene tice mogu cekati i cijeli dan, Srbijancima odobrili ulazak bez ista a Bosancima i Hercegovcima treba sto papira i potvrda pa vi pozurite da im popravite proracun
Dok su Švaba i Englez i Amerikanac, 600 godina jeli svinju rukama mi smo imali ovo, pa lijepo viljuškom boc! Na hrvatskoj plaži mi sa viljuškom boc! A 'Bošnjo'sa rukama paradajz, u usta ga je*em!"
Sapun, parfem pa kod Milanovića...