Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd mozda sad KONACNO i novu izgrade, ono je sramota sto danas nazivaju autobuskom stanicom.
Dje nece izbiti, milion nakih sumnjivih faca ko da je kakav western, samo cekam kad ce ko potegnuti revolver, i oni migranti ko indijanci cekam kad ce napasti
Ovo vise lici na svratiste nego na stanicu al hajde.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gori radnja gdje su se doneri prodavali, zahvatilo je i kladionicu
Ubistva, pucnjave, bombe, gaženja, paljevine su redovne, a od sinoć imamo i otmice te zapaljive stanice. SARAJEVO 2022
Ko je za pozar kriv? Jel se zna sta? Dosljaci, Focaci, Spahovici, SAndzaklije, istocna Bosna? Ocekujemo odgovor samo od 100% originalnih prepostenih sarajlija..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E nek je izgorila, vakat je bio, yebla vas stanica sa čekaonicom u drvenoj lamperiji.
-----------
Izgori premier iz sirokog brijega
Ne cudi me, stanica ista od rata do danas, nista se nije investiralo
Vazno je da kladionica izgori, koja ne placa pdv.
"Veliki požar na Autobuskoj stanici u Sarajevu". Većina novinara je željna senzacionalističkih vijesti i objava iako se u biti radi o manjem požatu na roštilju jednog ugostiteljskog objekta. Novinarstvo je u velikom problemu ;( ;(
Sad kako citam komentare vidim milion negativnih.Niko ni da pita je li neko smrtno stradao, ima li povrijeđenih i slicno, odmah neka zajebancija.
Bio sam tu i ja prije mjesec dana, došao na intervju za posao jedno 3 Kilometra udaljenosti od autobusne, nadam se da su radnici ok, ako nisu želim im brz oporavak.
Glas Naroda 24
Ne pusite u kancelarijama hahhahhahahha
Pukla plinska boca u Paša doneru. Povrijeđen je radnimk ne znaml se stepen povreda :(
Vlast pokusava sabotirati odlazak mladih u Njemacku
ni ovo nije slucajno sve su ovo sabotaze, narode otvorite oci budite b udni na sve sto se dogadja oko vas i prijavljujte
To ih je Zmaj okadio..
Ide novi render, pa nek se vrti sljedećih 10 godina!!!! :/ A vi novinari, ako ćete pitati premijera oko autobuske stanice molim prvo da se pošalje pitanje, da se čovjek spremi, nije fer da mu nespremnom postavite pitanje!