Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH u NATO !!!
Ovo je pokazivanje zuba, ne dolaze tek tako. Cekamo Dodika da vidimo sta ce sa ovim stranim agentima sad?
Milu turci polivaju vodom
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Samo NATO! ☝🏽
BiH ide u NATO i nemamo košta protiv dok je bratska Turska u NATO-u tako isti i hrvati jer im je maćeha u NATO-u Srbi će malo sačekati vjerovati je da će i Srbija u NATO a možda prije Rusija uđe u NATO.
Zasto? CG je u NATO-u, pa opet clanice tog vojnog saveza podrzavaju interese Zrbije, koja nije clanica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U kom Sarajevu će biti sastanak? I ili F Sarajevu?
Prvo NATO,EU manje-više.
Ne volim ni jednog politicara ali Dino bi mogao nesto da uradi i ako izgleda da ce sje...ti BiH ali se potajno nadam da ce napraviti ono sto je ministar Šteta napravio za Sarajevo po pitanju saobracaja
Ma jok, trojka izdajnici... ljudi izlobirali i uradili vise u ovih 6 7 mjeseci nego zehleni u 25 godina. Historijski događaj
'alo maloumnici čemu se radujete???? Dodika je NATO postavio, Dayton je NATO postavio, fildžanistan nam je NATO napravio... A ovaj Stoltenberg obična lutka bez svrhe i karaktera, samo tu da čita skripte i mlati rukicama... Ponavljam po stoti put, oni nas ne vole, samo nas koriste!!!!!!
Sta uradi trojka za par mjeseci… bravo!
Dakle vi mislite da ce nato primiti drzavu u kojoj po reciprocitretu moraju biti sva tri naroda pa da neko odaje tajne o nato planovima..vi ste svi odreda debili
Mi Bošnje hoćemo u NATO da izdvajamo 2% od našeg GDPa. Dio toga novca će da naša braća Ameri, sa kojima smo inače jako bliski, pošalju kao pomoć Izraelu, da može da ravna naše ljute neprijatelje i teroriste, Palestince.
JajaDoKaldrme u ekstazi.
NATO UVIJEK !!!!!!! ❤🍀
Sad ce Dodik traziti da mu NATO dostavi listu ko dolazi i koliko naoruzanja nose sa sobom 🤣🤣
Nama treba samo jedan predsjednik i sve ce biti normalno
Komšić
Jens Stoltenberg dolazi i donosi papire da se potpiše članstvo u NATO Zato su pozvani ministar odbrane predsjednica vijeća ministara i ministar ino.poslova A gdje su kosačevi ministri ??????????????????????????
Hoce li Sultan doci u Banja Luku? Hebo vas Sultan vas i Turska, evo Bosnjeeeee vidite li konacno ko je vas stvarni prijatelj!
šišmipu racku
Zukan radi poso!!!!!