Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
31.05 treba ostat zapisan zlatnim slovima za historiji BiH, nema šta im nisu zabranili na današnji dan.
ljubitelj genocida dodik...polako eliminisalo konkurenciju...
@SHARP02 Jedini koje je doveo taj okupator na kojeg impliciraš jesu vl*ški nomadi, stočari, koji se posrbljavaju u 19. vijeku.
Kako ih dodo kulturno eliminisa.. i napravi sebi prostora..
Ovo je Dokaz da iza Dodika stoji Amerika. Sve što radi ima podršku kao i Natsnjahu u Izraelu. Maske su pale.
Ja razumijem i da su trebali promjeniti ime u "demokratska stranka" i javno priznati da je počinjen genocid u Srebrenici, sve se slažem. Ali eto možete lagano da uništite SDS skroz i šta ćemo dobiti sa tim. Evo ja sam pravoslavac, volim BiH. Šta će biti bolje u BiH, šta će dobiti bilo koji narod, bilo koji građanin BiH od ovoga?
Ovu zlocinacku organizaciju je trebalo zabraniti 1995 zauvijek
četnicka posla
SDS je u Hrvatskoj odavno i zauvijek zabranjena kao teroristička organizacija. Samo kažem, ne mislim ništa jer sam obični konj
ako ni sad ljudi jbeno ne budu shvatili da je iza laktaske svinje Dodika Amerika onda imaju mozak manji od kokosijeg...
Vidi se da Amerika na razne nacine pomaze svojim igracima svugdje na svijetu. Dodik je od pocetka njihov igrac a to je i danas. Samo sto mi ne razumijemo njihovu politiku. Oni su hinje, svasta nam prodaju kroz pricu o demokratiji, ljudskim pravima, slobodama... Ovim potezom su zacementirali Dodika kome su uveli kao sankcije.
Ide ide rezolucija
A sto ih dodik unisti,bolje nego i nato, aferim mile ANTIFASISTO
Isto ko da se stima nekome drugom da pobijedi. Nisam Srbin al meni ovdje nesto smrdi.
A sto ih dodik unisti,bolje nego i nato, aferim mile ANTIFASISTO
Pocelo je pocelo, bolji dio BiH
To treba ukinuti, pozdrav iz BL
Pa ovo je za vjerovali ili ne, umjesto da se snsd-u zabrani učešće na izborima i da zajedno odu u prošlost oni najveću opozicionu stranku skidaju sa izbora!
To treba ukinuti kao SNSD
u tzv.rs entitetu i snsd i sds , kao hdz i sda u entitetu fbih , uništavaju prvo svoj prostor oko sebe pa onda dalje cijelu državu bili pozicija ili opozicija ili stranke centra apsolutno ne bitno. sve navedene stranke ukinuti i zabraniti im političko djelovanje na prostoru države Bosne i Hercegovine
Hahahah, cirkusa