Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super projekat hvala na ovome i hocemo sto vise ovakvih korisnih stvari
eh sad bi bio super potez Vlade da zamjenjene peci doniraju povratnicima,ha ja da i ja odem u toplu ćenifu
@SaDrineSelam zar ti nije tvoja SDA obezbijedila pec ? Koliko ih hvalis ovdje godinama a ni pec ti nisu nabavili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zabranit ugalj u maloprodaji!
Pravda za SelamSaDrine # Od mene pelet, komplet sezona! ELENA je ohola i grda prema tebi :((( Suosjecanje imas od komplet klix ekipe. Imam viska peleta, vikendica mi provaljena(Migranti), a i da ti budem iskren...znas onu 'Bolje da moj cojk' iskoristi CDA pricu hahaha ..dodji poslacemo po 'Dubravcima'#Pravda za SelamSaDrine :D
Necu ni aplicirati jer i to ce dobiti mali dio ovih koji su vec poslali svoju aplikaciju !
Ovo je super, da se bar ćumur eliminiše, ali pelet isto nije čisti energent, on takodjer zagadjuje zrak, samo je emisija nešto manja od uglja.
Fol sa peletom i drvima je sljedeci: Zagađenje zraka 0. Pretpostavlja se da drvo koje je i fazi raspadanja (truhne) emituje CO2. Ako ga mi lozimomu vidu peleta i cjepanica također emituje C02. I tako dolazimo do nule. Najveci problem peleta jeste sto se pri njegovoj izradi koristi i nečiato drvo iz otpada proizvodnje - u kojem ima ljepila i sl.
Ovo podrzavam i nadam se da ce biti transparentno sve.Podržavam i ljude koji nemaju pa lože drva ugalj.Podrzavam i koje na toplanama u stanu lijepo toplo i platiš.Podrzavam i ko se grije na plin i placa, sve je to skupa uredu.Ali NE PODRŽAVAM ove sto glume gospodu imaju ogromne kuce LUX auta a KRADU STRUJU i đaba se griju i to mi smeta ako mi vjerujete najviše kao savjesnom građaninu.
ZABRANITE UGALJ ODMAH
Jaaoo, ekolooooogija !
Sad je bolje uzet skuplju peć kao što je Kovan Ekoline kad već daju pola. Troši tonu i po manje peleta nego ostali kotlovi i počne se isplaćivati za 3 godine. Ozbiljan servis imaju u svakom gradu.
Ima jos kvalitetnih peci i kotlova. Nije taj jedini. Ne reklamiraj
Ne ogleda se kvalitet kotla u potrosnji vec u kvalitetu komponenti i nacinu regulacije. Potrosnja ovisi o kvalitetu peleta, izolacije objekata te nacinu koristenja.
Evo vijesti, evo nacina! Jedan od nacina! Podrska !
i onda kad Bingo digne pelet na 1500 KM
Garant opet prolazi neko preko SDA veze
Odlicna inicijativa, samo naprijed. Ocekujemo nastavak
Tako je samo radite i samo naprijed
moj komsija lozi staru obucu prereže svaku na pola da bolje gori kozna obuca slabije sagara nema jacinu kao guma i drugi materijali