Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vremenske prilike na Sokocu super, ljeti griju samo jednu sobu 😂😂
lizacete vi srpcici malo putku moshnjice i chmarchenko pa se necemo morati brinuti za grijanje
SVI NA PROTESTE (MARIJIN DVOR) U 16:30 SUTRA!
I Banjaluka,Trg Kraine u 19h takođe sutra 6.7.
Bog sve vidi i čuje
Nešto se bjeli u gori zelenoj...
Cinimi se padao je cijele noci snijeg
To je Bozja volja, Bog voli one koji vjeruju u njega a ne voli gradjane. Svevisnji zamrzava stanje u BiH kako bi se odrzalo sadasnje stanje podjela, na radost Dragana Covica, Milorada Dodika i Baketa Izetbegovica!
Nekad su se u stara vremena dozivali stradalnici kad krene nevrijeme.Prijavite bar anonimno ako ne smijete javno gdje su pobijeni logoraši iz logora Čavarine i rješite se tog tereta pa možda vam BOG oprosti i pogleda i navas.To vrijedi i za druga mjesta gdje su ubijani nevini ljudi ma koje vjere bili.
Svaki dan isti komentari na iste vijesti, samo su različita imena. Valjda je neka fora skupljati upvote i dizati klixu rejting
ima ona stara ebo M ebo O ko je doso sa sokoca :D
Na Palama sve vratilo u Hag koliko je puhalo
šta je brko, meni se čini da ti nije svejedno, dok si se morao da se javis
Zar RS nema one rakete protiv grada? Steta za poljoprivrednike
Nije prvi put. Grad je normalan dio atmosferilija. Paradajz, kavada i rajcica ne uzrokuju nikakve klimatske promjene. Na osnovu prava o pravu ljudske vrste na zivot, logicki Sud ljudskog roda presudjuje da rajcica nije kriva za atmosferilije i da je pozeljna za uzgoj radi benefita koje pruza pripadnicima ljudskog roda.
Klimatski uslovi su drasticno izmjenjeni , cista lutrija je danas biti poljoprivrednik , susa ili grad ti upropasti sve . Duga je godina da bi pokusao ponovo.
Mnogo su grešni đikani sa Sokoca! U cijeloj BiH vedro, u RS-oj - tuča!
Kradu se šume i moraju biti poplave, svaka kiša poplava negdje
Meni gore ovo, kisa kisa onda malo stane i plus 40 , vlaga 97%, topim se ko sladoled