Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasičan primjer nestručnog uhljebljenja...
Vjerujte meni, a ne svojim očima. To poručuje.
Mislis li i dan otici u penziju ili ces umrijeti u fotelji.Treba provjeroti da se nije zalijepila za fotelju jer trebala je biti u penziji ali bolje uzimati 4.5 hiljade maraka za nista nego penziju koje je duplo i vise manja od plate plus tenderi nabere se dobra lova
Idi u penzijuuuuu
Vera je GROBINA koja ne radi ništa a mlati pare
Babo ništa čisto nije. Isti smo ko Rumuni
građani su i primjetili već odavno da je grad nikad prljaviji.zna li ova čega je direktorica?
joj babaroge, sta je ovo
hahahhahahhahhahahahhahhah
Jel' mamurna na ovoj slici ? Sta je rec'?
RAD, park i ViK ne rade nista, a hiljade zaposlenih. Smeca na sve strane, sa metlom nisam vidio nikog godinama, o pranju ulica da ne govorim. Trava metar, samo sto anakonde ne pocnu iskakati iz nje, sve zapusteno, zaraslo, a ljudi primaju plate.
sve si u pravu, al pranje uloca nisi, tadim kao konobar u gradu, svaku noc se pere, centar, stari grad, bar one glave uloce, I to poslije 00h
@sudbina I ako se sta pere to je ferhadadija i oko sebilja, ostatak grada nista. Al hajde sreca ovi pljuskovi.
VERA (KAO I MANDIĆ ALI I MIJATOVIĆ) RADI SAMO PO TROJKAŠKOM PROGRAMU. A PROGRAM JE DOVESTI EKSTRA MENADŽERE IZ RS, JER MULTI - KULTI PROGRAMI MORAJU DA FERCERAJU PA I PO CIJENU PRLJAVOG I NEFUNKCIONALNOG GRADA.
Grad je prljav i to je to a ti baba idi u penziju pusti nekom mladjem
vidimo, a to je nikako
KJKP Rad treba raditi bolje, ali (da se ne lazemo) za prljavstinu i smece na sve strane povelik dio krivice snose i graDZani Sarajeva.
Vera penzionerka