Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta, taman sam se nadao da cemo uskoro pocistiti ovu gamad iz ciganiskog RS
Restriktivne mjere su u stvari sankcije pa bujrum.
Ma prvo rješavanje slučajeva Memić i Dragičević pa onda neki pregovori i ulazak bando
Dodik je tražio da bude glavni pregovarač sa EU. Super i treba mu udovoljiti, ali sa malim uvjetom. Da ispuni sve uvjete i uvede BiH za godinu dana u EU.
Kako je ponižavajuće dozvoliti da ovakve niškoristi odlučuju o nečijoj budućnosti, frau genocid i ekipa oko nje.
Uvedite samo mejre zabrane kretanja po EU, korumpiranim, kao i politicarima i porodicama koje opstruiraju BiH i vrlo brzo cete imati efekte. Toliko mozete da uradite.
Гласноговорник врховног идола заједници људи која се у 97% случајева представља вјерницима, говори како нису довољно добри безбожници и идолопоклоници већ да треба да се потруде још више.
Kad zelim u cirkus kupim kartu a ne citam Klix
Evropa ima ove mjere ali nije nikad koristila dobro je da ih je produzila pa.mozda ih iskoristi na Igoru Gorici i Milordu Covicu I ostalim
Pozdrav na lijevo i desno iz Bosne. Dzaba vam trud. Bice Bosna dio slobodnog svijeta
Svaki put kad covic i dodik pocnu svoju naci mantru treba im ovo procitati. Ravnopravnost i vladavina prava!!! Dakle izborni proces mora ovo osigurati
eu prica u prazno
bla bla truc muc, a pojedinci vas pišaju redovno samo vi se pravite slijepi gospodo iz EUUUU
Zašto se dodvoravamo naccistima nikad mi neće biti jasno, pa pogledaj one Van der Njesra pa ona je sa Adolfom kafe pila pazi je, oj Tito dragi kome mi na koljenima idemo
Restrikcije se odnose na zaostale nacionaliste i kriminalce!
Čuj to, oni tek sada donose upozorenje kao da se to već ne dešava!!! Sramno!!!
Proces integracije je započeo sa zelenim svjetlom. Nisu blentavi da ulažu napor,vrijeme novac i da se ljudi igraju sa njima sa nekim nebulozama o mjenjenju granica , vojnim sukobima i slično.Ovaj svemirski brod od države svakako treba da voze izuzetni piloti a ne konjušari.