Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kristo nije bila sposobna da nauci nijedan jezik u svom malom zivotu osim HDZ-ovskog
vladajuce stranke nisu mogli naci medju njihovim ovcama osobu, koja zna engleski...tako napiši novinaru!
Pa naravno da ce se usvojiti...zasto da idu i predstavljaju nas oni koji su neskolovani i ne pricaju jezike...a pogotovo Kristo koja je jasno protiv ove drzave a uz to i jako neskolovana
Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
SDA ja kao Bosnjak samo da kazem da sve i jednom clanu te stranke na bilo koji nacin bio clan SDA stranke pa makar i u mislima, 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Svaka čast na prijedlogu, ali to SDA-HDZ-SNSD neće dozvoliti, jer njihovi kadrovi ni maternji jezik ne znaju...to se ne uči na njihovim privatnim fakultetima!
Kad i AKO, napravite sebi državu bez nas ostalih i budete jednonacionalni kao što želite, alaj ćete procvjetati.... Pod ulovom da Vam i Muslimani ne pobjegnu.
Bosna i Hercegovina morra da se oslobodi od naconalističkih stranaka, koje se pretvaraju pred očima međunarodne zajednice u fašističke organizacije. Bosanski čovjek bilo koje nacije to ne može izmjeniti jer je ugrožen. Ugrožena je njegova sloboda, egzistencija i sigurnost. Bosanski čovjek je radi vlastite lakomislenosti postao bezvrijedan. BiH je postala slučaj sa posebnim političkim potrebama. Molimo i vapimo sada svijet sa zabrani fažizam u BiH
Svaki 6 godina Arnaut mjenja stranke ,,SDA 8 Godina SzaBiH 8 Godina SBB 8 Godina ,,ubrzo ce mo vidjeti njegovu cetrtu stranku!!!
interesuje me kako krmjeb iz Laktasa i Trandza Zeljko govore engleski? Mozda bi i znali procitat ali samo ako je napisan na cirilici.
Tako treba.