Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam sta je poenta ovog clanka. To sto ne rade klime ili sto ce sjednica biti odrzana u Mostaru. Fino pise u zgradi Institucija BiH u Mostaru dakle nije u kafani.
Poenta je da je autor teksta presubjektivan. Nek se održi bilo gdje na teritoriju BiH.
Kako Covic kaze.Stolni grad Mostar.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Čitajući ovaj članak na trenutak sam pomislio da Mostar nije u BiH. A čitajući ovakve gluposti vjerovatno neće biti još zadugo .
A kofol smo za građansku državu. E moj Bošnjo...
Hajd ne *erite, da se ovo desilo dok je SDA vlast bila sa HDZ pricali bi o izdaji, o ucjenama HDZ-a a sad je to odjednom ok.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada ce te rjesiti ko je ubica Denana Memica i izvesti ga pred lice pravde,ko je unistio Reviziju tuzbe protiv Srbije ,ko je Crna Kravata iako znamo da je to najveci izdajnik Bakir Izetbegovic hocemo konkretne poteze a ne gluposti gdje ce biti Sjednica vjeca ministara.Ko je naredio da se kupe oni kineski raspiratori pa nam je Fadil ispao zrtveni jarac Sebije Izetbegovic koja je 30 godina radila sa laznom diplomom
Nemojte molim Vas eto, ko da nam nije dovoljno i ove gužve još nam i ministri trebaju da ih oni krkani vozaju pod rotacijama. Ne bih se sklonio nema da će me uhapsit odmah, fuj. Kod nas Ministar Propuha očekuje obezbjeđenje ko Bjaden što ima pratnja dva F22 lovca
Jeli knez Domagoj ikads zivio u Bosni ili je opet neki import
Bogata drzava, pa se ima i moze trositi na jednodnevne izlete u Mostaru na racun gradjana. Ha-ja!
Sve što se donese na ovoj sjednici se može oboriti jer je ova sjednica protivna Poslovniku.
Trojka definitivno predala u ruke HDZ/UZPa
Neko je izvršio diverziju i sjbo klime A Konak pruža ruke... jad i čemer
i Mostar je Bosna, moja.
i Hercegovina
Mostar je Hercegovina.
Poenta je da se dogovore za budzet.
Dobra dnevnica, terenski dodatak, koje prase pojesti, zaliti kvalitetnim hercegovackim vinom..zasto ne?
Dnevnice su u pitanju. Ne može samo hercegovcima u padže
Pazi ovo, u Zgradi intitucija BiH u ulici Kneza Domagoja. A koje su to institucije drzave BIH, na zapadnoj strani gdje se nikada ne vijori drzavna zastava. To jako dobro zna TROJKA kad ide na noge Covicu, ali to ko` fol nevide kad nose zatamnjene suncane naocale.
Mostar je dio BiH! Bravo za potez!!!!!
Pa šta nek bude bilo gdje samo da se radi
Da pitam Čovićeve Bolide i Botove da li je se ikada održala skupština grada Mostara na istočnoj obali Neretve???? Evo ja ću reći NIKADA. Pruži im prst,tražiće ti ruku, kad im daš ruku, tražiće ti sveeeee. Tako je i sa ovim Antinim.
Znaci sam kazes da Mostar nije jedinstven i da je zapadna obala Herceg Bosna? Tako postavi pitanje pa ce ti se odgovorit.