Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li još koja fotelja za ovog hećima
Po zvanjima i titulama smo najbogatija zemlja a po svim svjetskim mjerilima smo zadnja rupa
Oduzila mu se Trojka zbog korektnog svjedocenja protiv Novalica i respiratora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja je ovo varalica i smradina nevidjena. Lik se gura u sve zivo od Ginexa pa nadalje. A da ne kazem kako je po UBICA respiratorima pljuvao sve dok nisu (šatro) verificirani od strane njegove pogane firme. Sve sto radi je teska ubleha pa cak i nagrade koje je "osvajao" su po principu plati-i-osvoji. Samopromotorsko smece od covjeka
Pa zar ovaj lik nije vlasnik, ili direktor u nekoj privatnoj firmi??'Šta će mu ta ista pozicija i u državnoj?? Ovo je dokaz da je ovo država pohlepnih i nezasitih ljudi i političkih partija. Fuj.
👍😂😂😂podoban!!!
Po profesiji samopromotor
Odradio "respiratore" - Hadžifejkov svjetski ekspert br.1 za sve živo u Univerzumu i stiže nagrada. Istina, nije proglašen ekspertom mjeseca kao što je Džeremin Pašić proglašen tužiocem mjeseca od A. Ambasade - nakon pokretanja afere respiratori - ali uhar je i ovo za početak.
Almire ajde prokomentarisi preko onog profila Gazda55, ili si napravio novi?
Nema vecih stetocina od kompleksasa i ego manijaka. Da se uvalio u Ginex bila bi nesaglediva steta.
Jel i ovaj izdajnik? Vjerovatno je bio prijedlog iz federalnog dijela, odnosno trojke, pa kontam da se i njemu treba staviti etiketa izdaje drzave. Sve sto je protiv sdfa organizacije...mora da je izdajnik. Izdati muda pod bubrege onima koji to zasluzuju, i nije nesto tesko.
Stigla nagrada ekspertu za respiratore.Seri, seri bit ces nagradjen Almireeee
Inace kadar izdajnicke stranke nip
Čim je nakupio članstva u tim bezveznim akademijama odmah se vidi koliko on nauku ne shvata ozbiljno. Žalosno je ovo, žalosno.
Odradio iž"respiratore" - Hadžifejkov svjetski ekspert br.1 za sve živo u Univerzumu i stiže nagrada. Istina, nije proglašen ekspertom mjeseca kao što je Džeremin Pašić proglašen tužiocem mjeseca od A. Ambasade - nakon pokretanja afere respiratori - ali uhar je i ovo za početak.
Oduzila mu se Trojka zbog korektnog svjedocenja protiv Novalica i respiratora.
Bruka za trojku, sram vas bilo ovog ljigavog kriminalca i masona za direktora! Fuj!
Ma da je zlatan ako dolazi iz Nase Stranke on je prijetnja za Bosnjake i to veca od chetnika i ustasha