Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovdje ni pravde ni drzave, zato mi mladi odosmo vani, neka barem nasa djeca fino zive ako mi nismo mogli.
Treba ovo malo djece pobjeci. Bolje biti smetlar u Njamackoj nego pod palicom sda nekulturnog i odvratnog cinovnika koji ie stelom primljen.
To mi znamo odavno da nema ni pravde ni pravne drzave ali ste nas sve koje je SDA terorisala i sikanirala godinama smatrali izdajnicima jer je ta ista SDA na vlasti potpuno isto ovo radili, smjenjivali direktore i postavljali svoje cim dodju na vlast bez obzira istekao ili nije istekao mandat i nije bilo po medijima ovako opisano, a sada odjednom problem. Pa nije ovo tek sada pocelo, ovo se radi decenijama i kako je do sada bilo ''zakonski''?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve po "PROGRAMSKOJ KOALICIJI!" Gdje si Sabina? Gdje si Kojoviću? Gdje si Zvizdiću? Gdje ste legende antinacionalizama???
Pa oni nisu ni svjesni koliko su probudili damar Bošnjački, Slobodno sve ljevičarske stranke se mogu pokupiti i prebaciti svoje djelovanje u Banjaluku i Široki i tamo prodavati maglu i kupiti njihove glasove pod parolom građanskih opcija! OVDJE VIŠE NIKADA NEĆE NAPRAVITI REZULTAT JER SU POKAZALI SVOJE ČRSVO LICE!!!
Sve je po zakonu kako kaze brankovic po zakonu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najgori su ovi sto komentarišu kao idemo svi vani, ne treba niko ostati i td...e tako je sve i počelo, što su se uvijek pametniji sklanjali pa pravili puteve ovim ne budalama nego bezobraznima
Tako je. Jedino je Osmica tu po zakonu. Treba ga klonirati koji je to kapacitet. Elektricar na celu OSA.
Konakovicu/Forto/ Niksicu JEL VAS IMALO STID STO RADI SVOJIH GUZ_ICA PUSTISTE I OVA -GOV_NA- U MINISTARSTVO !!! Sad vam NESIC KRIMINALAC I OTVORENI RUSTILJ BIH ZAJEDNO SA KRM_KOM IZ LAKTASA RUSI BOSNU !!!......... Konakovicu LIJEPO TI NA POZICIJI jelde !!!
snsd i hdz su imenovali svoj kadar a osmorka samo neka se svadja i ceka, mogao bi sda kadas i ostati na funkcijama kao i one pozicije koje pokusavate da vratite ce ostati u rukama onih koji ne bi trebalo..moguce i da ih ne podrze partneri, sta ih briga oni su svoj kadar doveli
Anarhija je viši oblik uredjenosti i principa u odnosnu na BiH žabokrečinu. Naša stranka, koja se satra hvaleći sebe i svoju 'principijalnost', socijal-liberalizam, naprednost itd. ulazi u aranžmane sa ljudima sa crne liste, a 'protektori' to bodre. Nažalost, decenije djelovanja SDA retarda su nepopravljivo oštetile ovaj prostor. Svaki pa i najkraći boravak u BiH je rizik za IQ i bilo kakav smisao. Ja se odoh testirati s obzirom da sam dugo na Klixu.
tacno više neznas koje gori od ovih političara iz federacije.. fuj fuj
A Zahiragicu su bitnije Trojebusi nego BiH
kada cete shvatit da se dodik namjerno sprda sa vama i namjerno to radi da bi pokazao kako je BiH nefunkcionalana.... pa to isto treba raaditi i u rsu.... daj malo uozbilji te se.... Nesic ovisni alkoholicar, taj ce predlozit svasta sto nije u korist BiH
Kako ce raditi po zakonu kad ih je pola nepismeno? To lektieu nije procitalo,a da Diktat ne spominjemo
Lektiru*
Izbor sarajevskih šibicara.... Nećemo SDA i Cikotića, eto vam Nešić šupljeglavci..
Podnijeti krivičnu prijavu za zloupotrebu položaja.
Ovo je sprdnja od države
Zakon je za druge. Nisu se borili da provode zakon nego da vladaju. Ali sve znaju šta drugi ne rade po zakonu.
obzirom da je u ovoj državi 90% političara,ministara i raznih funkcionera osuđeno ili se vodi proces protiv njih ipak je bolje da te agencije imaju direktore
Ne odnose se zakoni na njih.