Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka ga gasi nera touaregom 3.0 v6 dsg 4matic
ne ri se botkoviću
Nevjerovatno je da mi moramo placati za RTV HB. Nije to drzavna televizija, to je privatno od Dragana. Ali ako mi to sad financiramo, onda hocemo da budu uposljeni i drugi narodi na toj platformi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodik je mirno gledao kad je kod nas gorilo i nije dao saglasnost dok nije haman sve izgorilo tako da...
@PacinoAI3, sta znaci to kod na, kod njih, zar to nije sve nase, zar postoji njihov i nas zrak, i po tvom je ako gori moja neka gori i tudja, to je .lupo razmisljanje, ako je neko .udala zar moras i ti da budes?
Nisu mogli u 30 godina da kupe helikopter sa kapacitetom kojeg ima taj helikopter Srbije. Ali zato idu dva Touareg godište 2024. BRM BRM BRM
Kako Forto, Konakovic i Niksic iznadju rjesenje da nam dodju helikopteri iz srbije. Jad i cemer od Trojke
Milioni za nove automobile. Traži pomoć međunarodne . . .
Nesposobna Trojka...sta reci...
Sto god napisem ne prolazi
e ovaj helez sada treba da se zapita da li je normalan
budimo realni, Zukan mi nije nesto drag, al kad je on nudio helikoptere ovi drugi nisu htjeli nego su trazili da dodju helikopteri iz Srbije, da je na vrijeme pocelo gasenje, mozda do ovoga i ne bi doslo, znaci nije do Zukana vec da nas ponize kao da uvijek trazimo pomoc od susjeda i komsija
@maliizVlade Potpisujem sve što si rekao.
Dobro, naši nesposobni da nabave. Ali gdje je NATO da pomogne? Oni su ovdje 30 godina. Zar ne mogu oni imati neku tehniku za gašenje požara? Kada je nekada gorilo u FBiH, hladno si odjeb... poziv da pomognu.
gori more tope se planine od ljepote tvoje i tvoje blizine,,,pustite neka gori,,,,,
Kad se ugasi požar fino jednu sjednicu da se zna čija je voda požar ugasila.
Pa zar nije bilo da imamo dovoljno kapaciteta? Jbt koje licemjerstvo. Sad će bit odlični i srpski i hrvatski kanaderi i helikopteri. Aj nek znamo za iduće godine.
I na kraju helikopteri Srbije stizu. Cija je sramota sto ne mozemo zbrinuti vlastiti pozar?
Nek su skrsili milion maraka na nova auta
Idu izbori, zaokruzi manjeg lopova na listicu :)
jadnici sad ste na vlasti i nikad više
mene ovo bih ministarstvo podsjeca na onog hulk hamdiju, kaze narod ce platiti porez sto duguje na navodne donacije sto je pomagao i kaze glasaj za promijene..koje crne promijene sve su to isti paraziti, ovdje treba restart sistema
Kako bi ovo flota air traktora ugasila za pola dana, al kad imaš "sposobne" likove u vlasti i na državnom i na entitetskim nivoima koji "rade za dobrobit" zemlje a ne za svoje interese, omda to u našoj Bosni i Hercegovini izgleda ovako kako izgleda. Al neka novih limuzina i stranačkog zapošljavanja, kao i podjele resora i firmi kao da su porodično nasljedstvo. S.mra.dovi bez odgovornosti
Velikosrbi blokiraju ma državnom nivou, ok formirajte u entitetu fBiH. S. mra. dovi, kada ste zasjeli, oborili ste projekat nabavke air traktora, a izdvojena sredstva u budžetu ste povukli za druge projekte koje vaše stranke guraju.
A sad, bez imalo stida dižite ruku i tražite pomoć u regionu. Kada pomoć dođe sjednite u svoje nove limuzine i otiđite na lice mjesta da se slikate i dajete izjave.