Komentari (486)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stidite se!
Sto je vise lazi Dodik je srbima drazi. Jel i ovo u ime srpskog naroda?
nek dijaspora baca pare po slogi i valteru ipak je SFF
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
jadovi obicni
Trojkooo, Kako ste samo naivni.
ONI MRZE I ODBACUJU STID KAO ARHAICNU POJAVU. Sanu i Spc ideologija, koju prihvata i Hdz, kaze da sve u Bosni sto bi vodilo jedinstvu mora biti odbačeno. Osim u slucaju gdje Rs extra profitira. Tada im mi Bosnjaci dajemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne treba nam pojašnjenje ni dan žalosti 7 dana poslije kad završi SFF, već nam je Nešić rekao sve.
JVM svima u rs- u .U svaku supljinu
Trojkasi sram vas bilo sto sutite na ovu skandaloznu odluku, a vi ste odmah prihvatili dan zalosti za tamo neku djecu iz druge drzave i to jos kad je bio dan ubijene djece Sarajeva. Bijednici zasto sutite
Sute jer su bijednici
Sta nam kazu Ađija Kronakovic i derpas Forto na ovog novog proeuropskog Dodika ?
Ovo je kraj. Ja napustam BiH zauvijek.
pitajte konakovica,mozda on moze sredit dsn zalisti,kao za srbiju sto je sredio,moze on to
Pro-RSovski saboteri ponovo na djelu, pokusavaju unistiti sve drzavotvorno u BiH ne bi li odrzali svoju malu administrativnu prciju u zivotu, tj. na aparatima. Ali dzaba, stici ce ih krediti kad-tad.
Uvijek smo mi Bošnjaci kao žrtva tražili pomirenje sa svojim dzelatima,zato što smo naivni i neoprezni i zato što nam je rukovodstvo korumpirano, nesposobno i nema svoje principe niti stav,poltroni jadni.
Problem je što je dzenaza,a ne sprovod,da je sprovod onda bi bio dan žalosti u čitavoj državi.
srbski botovi jako agresivni danas
STA VAM NIJE JASNO. STO SE NJIH TICE BOSNE I HERCEGOVINE VISE NEMA . RAZDRUZENA JE IMAMO DVIJE DRZAVE FEDERACIJU I RS . NISTE VALJDA PRESPAVALI ZADNJIH PAR MJESECI. RS SE DRZAVNIM UDAROM ODCIJEPIO . ETO DA VAM BUDE LAKSE PROGLASILI SU DAN ZALOSTI U SVOJOJ DRZAVI ALI KAKO DA PROGLASE DAN ZALOSTI U ZEMLJI KOJE STO SE NJIH TICE NEMA. ULJULJKALI VAS STRANCI I TROJKA PA NE VIDITE NISTA VISE
Samo naprijed Trojka još malo pa ćete proglasiti entiteta državama Svaka vam čast dokle ćete ići u razgradnji države
Sad drzava organizira dan zalosti, a drzava je ta koja ih je ubila.
A kad je bilo glasati za dan zalosti zbog Srbije mogli se dogovoriti… Bosnjo Mosnjo je najgluplja mraka na planeti zemlji.. nasi politicari potrcali u Beograd da se slikaju.. eee jadovi jedni jadni…. Al vas RS pr_a nema sta a i treba!!!
Upita Bakir: Ja, i? Odgovori Trojka: I a, I a.
Sta ti je vlah. A Bosnje se zaletili proglasiti dan zalosti za dogodjaj u Beogradu. To su one nase merhametlicke gene koje nas kostaju genocidom svakih 50 godina. Samo da se ne puca!