Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E baš me interesuje kako se to dokazuje da si srbenda, bošnjo il rvat?
Mora skidati ga*e ako joj je mnogo siroka onda jes
Jednostavno- pokaže da državljanka BiH
ako primi odrezani onda je to to
Nek doticna prouci Fatihu...
@invicible Nikad ama bas nikad se Komsic nije javno izjasnio kao Hrvat!!!!!!! Prati malo njegove izjave!
@vedranbe U svakom rodnom listu kao sluzbenom dokumentu BiH postoji riblika za nacionalnost! Kako ovakvi isplivaju u drzavi gdje se cak 97% ljudi izjasnjavaju nacionalno??
Tzv konstitutivnost je samo alat u rukama srbije i hrvatske koje preko te tzv konstitutivnosti kontrolisu sve moguce procese u Bosni i Hercegovini, od politickih, ekonomskih, vojnih, obavjestajnih.
Vidi se da je Bonjakua.
@nomind Nigdje i nikada se Komsic izjasnio kao Hrvat ali mi ne vjerujes pokusaj igdje naci njegovo izjasnjavanje!?
Niti je obavezan! To je formalnost za formulare i nema nikakve vrijednosti
Nista novo! Vole one sve Bosnjacko. Pogotovo ono u vidu feslije. To Im je najdraze
Nista novo! Vole one sve Bosnjacko. Pogotovo ono u vidu feslije. To Im je najdraze
Ovo pokazuje sav apsurd etno izjasnjavanja. Jedan covjek jedan glas, sve ostalo je glupost, jer sa ovakvim sistemom nikad necemo izaci iz srednjeg vijeka i uvijek ce biti belaja. Ja ako cu se izjasnjavati kao marsovac, zelim da kao drzavljanin BiH imam zagarantovano pravo da biram i budem biran.
Bas nas zanima kako se to dokazuje. I sam Dodo moze dokazati jedino da je Bosanac ostalo ne drzi bas vodu. Evo za njega cak ideja u njegovom stilu: na izborima moze biti izabran kao Bosnjacki clan predsjednistva ako se izjasni kao Bosnjak a i svi ostali isto mogu da se izjasne kako im najbolje odgovara na izborima, konkursima itd itd. To je ta Bosna
Suprug joj je Bosnjak musliman. Mozda je sad i ona sve je u igri.