Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manje tiktoka, a vise odgoja. Djeca vam sama salju lazne dojave
sigurnost vase djece je u vasim rukama, jer odgajate Deee bil e na TikToku
treba propisati kazne za roditelji koji ne odgajaju svoju djecu kako treba..nisu djeca sigurna a to je zbog nekih roditelja koji se ne bave svojom djecom...takvu djcu treba oduzeti i smjestiti u drugu hraniteljsku porodicu..ne moze se dozvoliti da odgajuju buduceg kriminalca i problem drustva vec se mora djelovati u sto ranijem stadiju razvoja a ocito da neki ne znaju odgojiti dijete
Interesantno je da roditeljima, niti ministarstvu obrazovanja, ne smeta što im djeca iz predmeta Društvo/Kultura/Religija nemaju udžbenike, niti šta uče! Valjda su im to nebitni pojmovi, kao i mnogo šta drugo!
ocito da sigurnost nije ugrozena jer su sve dojave lazne
a sta ocekujete da ministrica radi?
Dragi roditelji,samo tuzbe,samo tuzite mup ks, sve dok se njima ne počne odbijati od plata necete imati mira
drama queens
Ovo mirise na provodjenje agende preko vijeca roditelja. Vidjecemo sta ce se iz ovoga izroditi ali ni malo mi se ne svidja. Kreiran problem ni iz cega pa se sad uvlaci vijece roditelja.
u Njemackoj je sigurnost nase djece
Haha dobar! Nisi puno pogrijesio.
Tjesite se.
Dajte rješenje, lako se buniti al daj dodji s konkretnim rješenjem