Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojkina sigurnost ja ne patmim gore stanje u drzavi od ovog ..
Krajmje je vrijeme da s eovo samodeklarisano vijece roditelja ugasi a glasnogovornica iz koje prica ministrica Hota usuti. Prvo ministrica nek da ostavku jel je ocito nesposobna u svom poslu, za njom treba da slijede komesari policije i ministar policije Katice. I onda ove djecije Bombase lijepo rijesit uradit jedan pregled svih skola i nehajati vise na navedene prijetnje. Nakon toga sami ce odustati.
Ovo je dodatni nemirni raspust,tj vanredni koji nije stupio na snagu pa ide zimski pa ljetni raspust!
Bakir je poslanik, samo nas Bakir moze od dusmana spasit, SDA je bilo zlatno doba Bosne!!!!!!FREE PALESTINE
Očegledno je da se u KS ne zna ni tko pije ni tko plaća, očigledno je da nas nametnuti Šmitovi vlastodršci svlače lagano ravan.....gdje sad Dubioza da zapjeva
Zar Kanton Sarajevo ima neku Vladu???