Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha, kakva smijurija od ustavnog suda i nsrs-a. Niko nije imao damu da povuce zakon pa 'prebacili' na ustavni sud eresa.
Baš mi je drago da im je uvaženo to, zaštita nacionalnog interesa ali da li su se sjetili zločina u Vitezu prije 31 godine i osam nevinih žrtava, djeca su u pitanju!!!
Jesi se ti sjetio žrtava u Ahmićima, gdje su djecu spaljivali u šporetima!!! Masakar kojeg su sproveli pripadnici HVO nad Bošnjacima je jedan od najgorih u ratu 92-95'. Sve žrtve su žrtve i ne treba ih zaboraviti ali se ne može izjednačiti. Od svih presuđenih ratnih zločina srbi su kažnjeni na sudovima sa 84%, Hrvati sa 14% a Bošnjaci sa 2%, procenat godina kazne za zločine u BiH.
Prihvatilo jer im odgovara.
I Salkić ide na ruku Dodiku, nije trebalo povlačiti vitalni interes, da vidimo šta bi Dodik uradio.Nista opet bi ispo smješan, ovako mu dobro dođe ko izgovor i da pokaže da poštuje ustavni sud RS.Ovo mi lici na dogovor.
Pa salkic ne zanemaruje naloge iz centrale. Sda spasava dodika po ko zna koji put.
50% je uradjeno, drugih 50% ce biti kako Dodara odluci a ustavni potvrdi. Svemu je se nadati ovih dana od Ronhila, ko zna.
Zar ovi Bosnjaci u RSu ista rade? Svakih par mjeseci Salkic da neku izjavu, za ostale niko nije ni cuo....