Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenci nisu nasi prijatelji ne varajmo se!
@Nero ti se zavaravas. Slovenija nije Jansa!
jesmo fakat paglu narod!!! Mozda smo rodjeni sa kromosomskim anomalijama,..?! Zabiju nam Slovenci Nonpaper u ledja a mi vijecnicu osvijetljavamo njihovom zastavom. Kome pade na pamet ova ideja dabogda mu mama stucala !!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja boze kako me stid sto sam Bosanka. Em smo sadakana postali em bodemo glave u svacije dupe. Kako me sramota. Za 10 dana putujem za EU i nemam hrabrosti reci da sam iz BiH i zbog ovih budala ovdje nemogu glavu podignut od sramote koju prozivljavamo.
Nema te sta biti stid, prosjecni evropljanin pojma nema o Balkanskim s*anjima. Nisi ni imala sansu da biras gdje ces se roditi
Pokušaj prodora Muje u slovenski anus
E tugo nasa
Benjamina, de se malo skontaj. Slovenci bi da ne budu najmanja drzava na balkanu pa nas hoce rasparcat a ti im obasjas vjecnicu. Sramota.
Nakon non papera nekon je ovo palo na pamet? Koja budalaština i lizanje guzice, fuj potez!
Volim misliti da sam van balkanskih nacionalizama, ali što ne mogu Slovenaca, ni sam nisam bio svjestan koliko.
😂😂😂😂😂
Znas kad bi je ja osvijetlio?- NIKAD!!! Nisu nam prijatelji nit ikad bili, snatraju nas smecem europe. Slovenija ZDRAVO
Bicemo mi osvijetljeni,kad nam Janezi zabibere,ne mogu nas smisliti organski.....
Trokustan ZE-TZ-ZE je jedini podrzavao i podrzava teroriste Hamasa dok su raketirali Israel ....
Ovo je valjda hvala za non peper !!!! MRŠ !!!!!!!!!!!!
Svako malo vijecnica u nekakvim bojama zastava, kao da koga u svijetu boli patka za vijecnicom i u kojim je bojama bila, haha. Cist provincijalizam. Prijeratno Saeajevo sebi nije dopustalo ovakve
blamaze. Ali nista nije kao nekad, u danasnjem degradiranom drustvu.
Slovenija sa Jansom na celu EU je samo znak duboke krize eu-a. Jansa inace jako kopira Orbana u zadnje vrijeme i davno mu je prosao rok, on doslovno vuce cijelu zemlju unazad i ne mogu ga se rijesiti... Zapanjujuce koju je on transformaciju prosao od zagovornika slobodne slovenije i eu integracija do despota koji se klanja Trumpu i Orbanu lol.
Eh sto smo se usrecili.
Hoce Li Komushescu na svecano otvaranje velicanstvenog Peljeskog Mosta, Kojima Europska Unija zaobilazi BiH, I spaja se SA krscanskom NATO zemljom, Crnom Gorom Beduini Iz trokutistan a, nikada nece biti ni u EU ni u NATO, to je vec I najglupljoj Sarajevskoj plavusi posve Jasno.
Koji je vise nasim ljudima, u cast cega, kome? Ma ko pravi ovakve odluke sta ce se staviti ma vjecnicu u ime sviju? Bolje da su jednu veliku karinu oslikali. Nigdje veze!