Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja i? Jeli Berbić unuk Bešlagićev....?
Ova ekipa ako bude dovoljno pametna a manje pohlepna,mogli bi dobrih projekata progurati u Tuzli a i sebi podici rejting i opstanak na politickoj sceni.Narod vrlo brzo prepozna ljude koji rade i koji zele promjene.
Bzv crnite ljude. Svakako su se mogli prodati i pojedinačno da, su htjeli. Ovako fino je da su se ove 4 priče stavile u jedno. Sad da ne analiziram sve 4, dobro je opet da, su tako odlučili. Nit je Tuzla crvena nit zelena al i nju treba malo prosčistit, puna je šema.
SDP je podrzao sve kandidate Nase Stranke u Sarajevu, na Tuzlanskom Kantonu SDP i Naša Stranka formiraju većinu a Nasa Stranka ruši SDP u Gradu Tuzla. Progresivna grupa je noz u leđa Jasminu Imamoviću. Kakvo razočarenje.
Ja kojošara bračo mila
Sve 4 odbornika su tapšali nosioce liste po ramenima i govorili im oni su pravi. Naprasno, zaćeraše nosioocima sa nekih mjesta 10, 25 i slično. Kad su tako prehandrili one svoje sa kojima su sarađivali godinama, šta očekivati.
Ovi su najopasniji, oni će dobro unovčiti dizanje ručica.
Sve poslati ma biro za zaposljavanje
Zaćeraše progresivno Imamoviću!
al' vidi uticnice iza Selme 😂
Bude to tako na početku a onda eto ti inih koji traže da se okoriste u svemu tome i onda se skonta da od romantizma nema ništa i da je interes vječan.
Solana Tuzla da zaposli 1000 radnika je oko 5000 i vise porodica obezbijedjeno.....
PODJELA BOSNE NA 5 REGIJA BANJALUKA,SARAJEVO,MOSTAR,BIJELJINA I TUZLA......SA SVOJIM OPSTINAMA
@plavozuti Bosna se ne dijeli
@plavozuti kakva bijeljina pobogu! Drzavna i lokalna razina vlasti i kvit, kao Slovenija!
Molim da se svima koji nemaju barem tri pokoljenja na opštini Tuzla, zabrani učešće u opštinskoj i gradskoj vlasti, počevši od Imamovića
@HodzaJePedofil vidim da mi ruralci minusaju, samo da se zakuha vama seljačinama bi priredio "konačno rješenje"
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAK!!