Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkos Katica sinonim za stranacke preletace.
Mandic je jos veci zaljubljenik u kapljicu, kakav nacelnik takvi i vijecnici
Izgledaju pravo ruralno. Nevjerovatno je da u centralnoj opcini u drzavi ovakvi likovi mogu dobiti i 10 glasova a kamoli voditi opcinu. Sramota.
Srna: bio sda, df, sad NES. Ostali vrlo slicno. Sta nam to govori ??
PSEUDOURIDINE - N1-methyl-pseudouridine (m1) - Svjedoci smo umiranja prijatelja i poznanika, clanova porodice, ljudi koji su strahom i PRISILAMA vlasti gurnuti u nepoznato, primili su NEISPITANI i NESIGURNI pelc. Danas imamo TURBO KARCINOME i ostale peripetije sa zdravljem priredjene mRNA pelcom! u PRilogu link https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38583833/
ovaj muminovic je sve stranke promjenio
Vijenici su najvei lopovi u kompletnoj politikoj kliki. Te prodane due se kupuju za par maraka te na taj nain mijenjaju kompletnu infrastrukturu grada. Novo Sarajevo je primjer marifetluka.
Katica bio potkivac konja u JNA!!!
Hahaha nisam ters ali volim da mijenjam dres. Pausal ide nesto mi se dize. Sirotinja za mene glasa meni se more talasa. Dok narod crnci meni se ptci. Dok je vune bice i ovaca.
I da ovim glavama u Evropu!!!???
Ja transfera m v j
Sto su bili vijecnici bili su pa za takve ni rodjena majka nece glasati
Dzeka Muminovic se neto pita,Putine baci je vise
Uspjesna karijera, sesta stranka u nizu...
Gledaj glava...
Stranke u kojima je bio Velija Katica: SDP, Radom za Boljitak, SDU, SDA i sada NES
Sve nacitano.
Je li to transfer sezona pocela u politici..... Kakvi sportasi, kako politicirai mijenjaju dres
spr danje od politike....Intelektualac Muminovi....hahah
Ova opcinska vijeca su gora od pijace...sve goli verceri