Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeka Muminović i Memo Haljevac, krem de la krem...
Malo je rec 😂😂
Mandiću gotovo je
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ko glasa za ovo govedo nije mi jasno nikako
pa ovakvi kao što je i on, puno ih Sarajevo
Dotakli smo dno. On vijecnik. Mila majko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
govno jedno onu glupu zenu ti je unaprijedio na visi cin ubleha bila namjestenik, na poso dolazi 3 dana i ostatak na bolovanju i niko joj ne moze nista. Dok se mnoge bore za svoju poziciju on na visi cin stavio neradnicu godine, u godini radi citavih 15 dana ostatak je nikad nema na poslu.
Gledaj Vepra sto ga je odijelo steglo 🤣
Mandica nemogu smislit ali poslije ovoga ima nase glasove.
Tjelesna masa obrnuto proprocionalna stepenu inteligencije.
Evo zašto je Opcina Centar vaznija od 10 drugih opcina 😅 E cuj on nezavisni vijećnik, a ako zna nabrojati sve nivoe vlasti sa nadležnostima Bog me ubio!
Ko uopšte glasa za ove kloceve!? Pa ovi se bore samo za sebe!
Kaže fino čovjek: "Problem je nastao ove godine kada se klub, koji organizuje zajedno s CSR-om ovaj turnir, obratio načelniku i Vijeću oko pomoći za pomoć u organizaciji turnira 2023. godine." Pa jel' ti jarane hoćeš smijeniti načelnika iz principijelnih razloga, il' zato što ti nije "poguro" lični projekat. Ovakve objave samo koriste Mandiću.
Ha, ha, ha. Pa bolje bi im bilo da nisu pustili ovog da govori. Kontraproduktivno je. Sad ću sigurno glasati za Mandićev ostanak.
Pa ovo je tacno sto Muma kaze i lako provjerljivo.I sam Mandic je izvjesnu Nejru Mlinarevic svoju desnu ruku nagradio jer je kroz rad sa Mumom ociscen velili dug tih zakupaca poslovnih prostora.Pa je tako Nejra inkasirala odredeni dio novca kroz nagradivanje od strane Mandica
E bas si mumo 😅 al ono malo mumo. Sta mu tepas ebo te on.
Za Dz se ljutis kada je sve istina sto vam covjek sasu u lice.Vi vaski naski mozete samo prozivati za DNK reko ovaj il onaj al nigdje dokaza.I jos vam Mandic podnese krivicnu prijavu protiv NN lica koja su ga pritiskala i ultimatume postavljali.kao fol ne zna ko je to NN lice buaha sam on je ucesnik jer je vec 3 godine prikrivao takve NN
Gledaj karikature Glava mu odma iz Ramena raste ,ubio se za reklame na Konzervi Gulasa
S ovim Mandicem gdje god da lik radi nekakav rijaliti Zadruga i sl. Kad se sjetim kako je na fejsbuku organizovao i lajv prenosio zatvaranje odvodnje u Miljacku sa ceste koje su jos Austrijanci napravili, a on proglasio neradom SDA, pa poslije skontao da je napravio krivicno djelo.
Zemlja koja dozvoli da ovakav dogura dalje od portira nema ama bas nista trazit niti boljem se nadat , sto je najgore da je doso odnekud pa ne bi me cudilo , nego je u kriminalu citav zivot al sad na prefinjen nacin preko sporta i politike fujjj
Pa dogurala je i njegovu zenu koja radi u Opcini je isti taj Mandic po zamolbi Mume podigao na visi cin pa je sad gospodza i savjetnica-provjerite ako ne vjerujete
Prevarant od kako ga znam 25 godina
Ovaj x6 voza..svake godine od turnira kapne 50 000....jis pojedine skole fudbala naplate roditeljima kotizacije a turnir je besplatan za klubove...krema sarajevski sportski radnika..zaradjuj na djeci..
Samo jedna velika vreca govana. Ovo Sarajevo minpada u ocima iz dana u dan!!