Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mandic poslao da se to zavrsi, a iz vika trazili dozvole i misljenje strucnjaka... mandic je konto kad kaze da se zavrsi to je to, otkopaj zakopaj, 5 cijevi spoji u jedno i cao, kakvi padovi i gluposti. jos covjek protiv njih saopcenje izdao hahah
Mozete vi da prezirete Sda, ali nikad se ovakve stvari nisu desavale kod Ajnadzica.
Znaci odmah sam znao da je do Mandica i njegove ekipe, jos saopstenja pise :)
Od agresije do sada jedini sda nacelnik je bio ajnadzic i taj isti ajnadzic je uradio vise nego svi ostali, ko ne vjeruje nek provjeri izvjestaje ajnadzica i ostalih
Cuj meilom! Dignite se pa otidjite do opstine Ili bilo gdje.U Pofalicima mjesecima curi Voda. Do nisam zaprijtio tuzbom niste htjeli izaci na teren.
Kartelasi drze vodovod sta se sad kao svi čudite
Ko glasa opet za Mandića nije dobar. Najgori gradonačelnik ikad, i u povijesti i historiji
Mrznja gfr prema sda i df je veca od bilo kakve ljubavi orema svojoj opcini, sad ce nenad faketv da kaze bolje i los mandic nego dobar denis graz
Pitanje za NiP-ov ViK- ŠTO ste ukinuli plačanje provizije na vaše RAČUNE, što je godinama TRAJALO, a NIKAD VIŠE PARA U BUDŽETU KS, ni NARODA ni PRAVDE...
Budzet KS nema veze sa ViKom...
Najgori nacelnik ičega u ovom gradu ikada...
Otvorite salter za placanje vode u Sarajevu,koga vise zaje.ajete,kako vas nije stid,gdje ministarstvo i kantonalna vlada da reaguje.Sram vas bilo.Niste u stanju postaviti osobu u centar za potrosace,garant je i Mandic u pravu cim ste takvi.
Ko je jači direktor Salić ili Mandić i jedan i drugi u oktobru idu na političku deponiju
Mandic prepio, vazdan pjeo, pive salivao
Lijepo tvoj sin Jasmin Ademovic izjavljuje na N1, NA terenu je sve ISTO kao da je SDA na Vlasti! Moze se vala DODATI da su Prevazisi i SDA u mnogim svojim NiPovskim S ....!
Sta OCEKIVATI od Politike koja je Izdala Arijanu Memic, a NiP ( Narodu i Prasak) je dobro POLITICKI unovcio TRAGEDIJU i smrt rahmetli Dzenana.Arijana je vrlo emotivno govorila o svim anomalijama i licnom RAZOCARANJU u rad MuP i minisitra Katice zbog cega je NAPUSTILA klub NiP-a. Sad vise iz NiP i NE POMINJU tragediju porodice Memic,BILO JE vazno samo uzeti GLASOVE od gradjana preko mrtvog rahmetli Dzenana.
Gledaj NiP-ovog ViK-a, što VIĆE na Mandića!
NiP-ovci : Izdali ste Arijanu, IZDALI ste Pravdu, IZDALI ste Narod, IZDALI ste svoje Članove, Glasače, Simpatizere.....IZDALI STE SVE ljudske, političke i zakonske PRINCIPE do Temelja!
Ko će to u organima uprave da radi na investicionim projektima? Tzv. magistri inženjeri travnički, kiseljački,...?! Stara titina garda je otišla u penziju, ko šta zna otišao je vanka a ostali su stranački uhljebi sa kupljenim diplomama.