Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovo podsjeca na rat i koliko malo treba da smo opet u obrucu.... prekidac...nema struje.... ventil... nema vode... sta su vlasti uradile za 30 godina da se nadje neka alternativa da ne ovisimo o znate kome???
Majkemi niko me ne motivise da glasam za trojku ko ovi botovi.
Glasao si svakako,glasat ces opet.Na tvoju zalost,90% drugih koji su shvatili da su se zayebali nece sigurno glasati.
Ija sam tako mislio, da nema gore od sda. Ali ima!
Da nije smijesno bilo bi zalosno. Pa ovi nas treniraju suhim cijevima svakodnevno a sad kaso nije njihova krivica pa se sjetili cisterne obezbijediti.
AJDE U AFRICI JE OK CISTERNE ALI DOVEDOSE POLITICARI BOSNU I GORE OD AFRIKE.SACEKAJTE DASE OGLASE NADLEZNI DOCE VODA OPET
Jeste li osigurali da neplacamo postama i bankama proviziju,gdje su vam salteri za gradjane,gdje je onaj ministar sto se javio da to nije dobro, pa se usutio,sram vas i stid bilo,otimate od penzinera po 2 km mjesecno provizije.
Isto '93..samo ne puca
Svaka cast
Ovoj Rad firmi treba spomenik podici apsolutno. Za ovog direktora sto je vodi mora znati da je Rad I u ratu bila na prvoj liniji.. I neka pazi te ljude I imovinu firme. Penziju sam zaradio u toj firmi kao radnik
Imamo mobitele q nemamo mozak i noge za proteste
Ko da smo u '93 ovo je ludilo
Pogledajte video na yt: Ratni Nadrealisti - Sarajevska pepeljuga Kako i ona ceka red za vodu u ratu - tako stanje i danas 30 g kasnije
Ratni Nadrealisti su legendarni
Zašto pumpne stanice (barem one veće i važnije) nemaju rezervna napajanja u vidu generatora???
Ova slika, trenutna ilustracija stanja u svim institucijama. Ministri fiskulture, direktori vodovoda i kanalizacije, PIM pravnici, neostvareni pjesnici, saradnici kartela, fals ljudi 'lideri ' i sl Na vrijeme smo upozoravali, ipak,mnogi su glasali da svane dan, pa je li svanulo?
Makar nesto ali sto ovi za vodu nemaju akumulatore kao bolnice?
Umjesto da nam puste vodu oni sad šalju cisterne. Samo traže opravdanja da zavrnu vodu. Dosli smo kuci s posla na ovim vruvinama i nemamo vode ni ruke da operemo.