Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Persona non grata
Ne treba ni dolaziti. Imamo mi dosta budala i ovdje.
Raspušteni Radikalac, ja bi njega primio u Sarajevo pa ga postavio negdje blizu džamije da priča za novinare a naredio da non-stop puštaju ezan sa minareta ne bi li mu bubuljice od zlobe priskakale. Evropa zna za nas Muslimane i mi se ponosimo našom vjerom.
Konačno jedna dobra vijest.
EU se bori da pripitomi Orbana i da se vrati u ono što se zove EU vrijednosti a on se ko fol boji kako će integrirati BiH muslimane u EU. Prvo se ti pobrini za sebe, jer te stalno kritikuju u EU.
Isti scenario kao i sa onim sto cesto ćopa nos, navodno da svjetu dokazu kako je opasno sarajevo.
Ne trebas nam ti nikada ni dolaziti
Bolje ne dolazi Urbani monstrume i idiote !!!
izgleda i s njim su malo popricali iz vrha eu
nitko ne voli trokutistance
ko mu hebe mater.
Garant vidio koliko je pala prodaja floriol ulja i vajkrema hajdu.....
Putin, Erdogan, Orban, Vučić, Janša, Dodik...
Ko mu jeebe mater fašistićku, kopile mongolsko. Hoće kao Milanović na Čovićevu i Dodikovu foru da svijetu pokaže kako u BiH nije sigurno.
Poslije one nacisticke izjave o nama, ne treba ni dolaziti. Nema potrebe.
Mađari se ne iseljavanju iz zemlje, ne ližu govna Evropskoj komisiji i ostaloj gamadi, 30 000 Eura za 3 dijete i otpis kredita, zemlja sva obrađena,krave pasu po livadama bez migranata, pametnome dosta...
Samo da poručim ovom 10županija,da muslimani nisu u zavadi i svađi ni sa kim je od susjeda i komšija.Evo pozivam te na kavu/kafu/kahvu..Jebeš fashistu Orbana,svakako je Shupsk..... Poslije je kave/kahve/kafe....nabijem i tebe 10kantona na racku onako susjedski.Cmooook.