Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko se sjećam klix godinama vodi harangu protiv tužiteljice Tadić jer se smatra da je ona Čovićev I Dodikov igrač a sad kao brane je.
@Afrlm Hehe, pa Klik je Covicev i Dodikov igrac. Kakve su ovo sad izvlakuse Simici? Tadicka treba da odgovora zato sto je uhapsila premijera BEZ DOKAZA i zato sto mu je otela telefon i citala sta pise u njemu. Pitanje kome je to proslijedila i da li je to proslijedila stranim obavijestajnim sluzbama, prije svega Srbiji ili Hrvatskoj i Dodiku I Covicu? Tadicka treba biti uhapsena pa i ako su joj prijetili smrcu to ne mijenja stvar.
@Afrlm NA OSNOVU KOJIH DOKAZA JE TADICKA OTELA TELEFON PREMIJERU FEDERACIJE BIH I ONDA CITALA STA JE U NJEMU? ZNACI KAD JE OTELA TELEFON OD PAZI SAD OVO, PREMIJERA FEDERACIJE BIH, ONA NIJE IMALA NI OHIH POPISANIH NEVAZNIH VIBER PORUKA? PA NA OSNOVU KOJEG DOKAZA MU JE ODUZELA TELEFON I DA LI JE TO SVE SA TELEFONA PROSLIJEDILA STRANIM OBAVIJESTAJNIM SLUZBAMA?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
opasno je u nasoj drzavi se bosti sa rogatim....ko god je pokusao da procacka i da nesto ispravno uradi zavrsio je neslavno.....vec vidjeno
@snap . Znam da se ovakve stvari nikad ne bi dešavale da nas i u miru vodi naš komadant i gospodin Sefer Halilović. Vrijeme je za promjene.. ---- OdakleN ti Sefera izvuce?? Stranka jednog lica, sve debelo naplatio, na izborima po principu reciprociteta kada nije mogao dobiti dovoljan broj glasova za Parlament glasove uzimao od kandidata koji su dobili (zamisli dobili vise od njega samog), sincinu osigurao i za onaj svijet. Sefere, Sefere, sve si debelo naplatio
Nju neko da hoce da ubije nebi joj prijetio. Prijetnja u 99% slucajeva je samo obican pokusaj zastrasivanja.
ne zaboravite, sve to mi placamo....svaki radni sat obezbjedjenja, gorivo za aute, servise...
iznađite ko je prijetio,u protivnom smatramo to kao veliku laž.Dodikov stil.Ako laže onda ćemo je tužit.
Tadićka treba prestati izmišljati prijetnje i dati otkaz iz moralnih razloga, radi ovakvih kao što je ona naša država gubi milijarde eura svake godine, radi ovakvih kao ona propadaju tužbe ratnim zločincima. Klix treba da prestane da lobira za HDZ jer ako iko isijava mržnju i prijeti drugima, onda su to HDZ mediji i Hrvati u BIH
baš jeste li.
handrmolja
jasta radi ako nisi uz njiha, leti glava burazeru
Ima i za ovo direktor? Agencija, direkcija milion. Svi na državnoj sisi.
Od kad tužilaštvo i sudstvo radi, tako kako radi (hoću reći nikako) pa niko od njih ne strada. Stradaše oni koji su ganjali pravdu. Ovi u našem pravosuđu se ne moraju bojati za svoju egzistenciju. Zaključujem to po dosad viđenom, i po njihovim optužnicama i presudama stvarnim kriminalcima, koji ne prijete, nego djeluju. Koga farbate?
Sve su to izmisljotine, kakva prijetnja,
na ovom vilicu se vidi da voli marnut
Sad i Brisel zna da se prijeti tužiteljici zbog korupcije u vladajućim krugovima.
SDA Jugend, ko bi drugi? Moraju dokazati vjernost ovim postenjacinama sa Poljina!
Opet slučaj "kočnice" ...
Prijeti se smrću glavnoj tužiteljici??? Kradu I prijete nakon toga!!! Pa gdje mi živimo, mati mila, ima li kraja ludili u lopovluku??!!