Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što volim čitat kad sarajlijice rođene u autima, cmizdre kad neđe ne mogu, posebno autom do šanka na šišu
Dok je zatvoren treba iskoristit priliku da se organizuje neka ulična trka u Vilsonovom
Zasto nam zatvarate saobracajnicu kad i onako nemamo dobar protok vozila?? Nevjerovatni ste !! Tripujete na neke evropske sedmice mobilnosti a mi nismo mobilni ni kad je ulica otvorena za saobracaj !!! Ovaj grad ce stati u roku od par godina, totalno stati. Rjesavajte ovaj problem kako znate i umijete jer onda ni vatrogasci ni hitna nece moci proci. Totalno nepotrebno ste napravili jos veci problem !!
Saobraćaj kroz Vilsonovo treba trajno zabraniti i pretvoriti u ono što mu i stoji u imenu... Šetalište. To je jedina zelena oaza u centru ovog zagađenog grada i treba da služi za rekreaciju i odmor Sarajlija.
@odiol Pricas gluposti, ne moze se porediti ovaj grad sa zemljama koje si naveo. Treba prvo obezbjerditi infrastukturu, pa promjeniti svjest ljudi, a ne ovako na silu i nakaradno! Zasto se idiotima ne moze odgovoriti na komentar direktno? Toliko je kontrole u ovim komentarima da je to čudo, LGTB simpatizeri jbg
a vozila pod pratnjom...
Ministarstvo saobracaja treba na edukaciju, kad sta mogu da zatvaraju i na koji se nacin to radi...
Cekam da bluevar napise komentar pa da lajkujem :) Pa stvarno smo selo, nemozes maknut nigdje sa autom ni ovako, a ono svaki drugi dan nekakve zabrane zbog budalaština kako se kome digne. Nikad ništa od ovog grada, od ove države, ko heće da ga stres ne shebe nek planira bejzat odavde...
ovo je vise postalo bolest i opsesija, da raznorazni instituti i NVO konstantno blokiraju pola grada za licne interese. Ne pisem o ovom konkretno slucaju nego opcenito.