Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da su to ovi sto ih je sda otjerala pa sada hoce da ih kazne..sumnjam al bilo bi dobro :)
ovi samo glasaju za takve stranke, kunu se u aliju a pobjegulje mrtve
@roleks To treba pod hitno zabraniti, tamo gdje plaćaš porez, doprinose, zdravstveno... tamo i glasaj!!! Šta oni imaju odlučivati ko i kako će trošiti naš novac.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E ako će glasati za Baketa, Dođu i Čovu onda bolje da ne glasaju
@Timonipumba25 Naša dijaspora ti je inače jako osvještena, progresivna i nacionalno operisana. Glasat će za Našu stranku.
Građanima koje ne zanima politika, upravljaju političari koje ne zanimaju građani.
90% dijaspore glasa za sda. u to sam ubjedjen.
Cc, ljudi koji žive po dijaspori odlučuju o našim životima koji muku mučimo ovdje... super. Neka dođu ovdje da žive pa neka glasaju onda slobodno, šta će mi on glasat i birat nekog kad i ne živi ovdje.
Nadam se da ih ima najviše sa općine Mostar,i Srebrenica,kako bi glasovima pobijedili UZPovce i genocidaše.Bravo dijasporo.Vi i finansijski i ako Bogda na izborima pomažete BiH.
@BrojJedan1 Najviše ih je iz Hrvatske pa se ti misli
kad ovi FGRovci pođu stavljat u isti koš Baketa sa genocidasem i uzepovcem znaj da je to komentar od jugobalije !!!
Imam osjećaj da naša dijaspora razmišlja i svršava ovako:”Rat u Bosni, šleper na putu, janje na ražnju, pjevaljka na stolu a ja patriota u Njemačkoj i još na televiziji!”
Samo tako stoko????opet glasajte za svoje..otisli ste iz rahatluka da bi se opet nastavio taj rahatluk dole...ruka mu se osusila ko god je otisao od 95 pa opet glasao...
Dijasporci Ja koga je svjet primio braco mila
Za koga glasati ??????????? Svi su oni meni isti, cim se uclane u neku stranku. Veoma dobar prijatelj, koji je ugledan doktor, uclanio se i nakon pola godine su mu toliko mozak isprali da ne prica sa bratom koji je u drugoj stranci.
Pa svi oni kojima je Bake obećao radna mjesta na prošlim izborima :D Eto vam sad 100.000 radnih mjesta :D
"preko 100.000 pristiglih neobrađenih prijava, pokazuje sve veću odgovornost bh. građana prema domovini" nije im se odgovornost povecala, nego broj dijasporaca. dojucer su glasali u domovini, a sad im se broj u dijaspori povecao. neka nam kazu poslije izbora koliko ih je glasalo u domovini u odnosu na prosle izbore...pa cemo onda pricati o povecanoj odgovornosti
A da stavite link gdje se glasa da se broj poveca?
Sto je najzalosnije svi ce za SDA kofol patriote, i nama se srat u zivot a oni pobjegli
SDA glasaci koji pojma nemaju za koji sljam glasaju
Ucin mi se Ibrahimovic za novi ugovor