Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, bravo, bravo za Sarajevo i za novinare. Vi ste sedma sila, vi mozete sve. Vi mozete i morate mijenjati sistem, ukazivati na nepravdu. Sada je pravo vrijeme jer je BiH na prekretnici Biramo ili bolje buducnost ili tamni vilajet. Pomozite narodu da otvori oci. Uz vas smo, izborite se za sebe, onda se fokusirajte na narod.
kako je moguce da se u demokratskoj drzavi dogadjaju incidenti napada na novinara
peraspera@ Podrska novinarima svakako, ali je tu gomila onih potkupljivih koji ce zaobolaziti istinu radi svoje koristi.. a neki ce ici daleko pa ce na sva zvona dizati sve one koji su ovu zemlju u crno zavili.
NOVINARI OTVORITE OČI I POGLEDAJTE KOMENTARE SDAovski BOTOVA KOJI PODRŽAVAJU NASILJE!!! NE BI ME ČUDILO DA SU VAŠEG KOLEGU PREMLATILI UPRAVO OSOBE KOJE U DŽEPU IMAJU ČLANSKE KARTE SDA. OVI MALI MIŠEVI SU SE UGLEDALI UPRAVO NA SVOG PREDSJEDNIKA BAKIRA KOJI IMA VEZE SA SVAKIM POLITIČKIM UBISTVOM ZA KOJE UPRAVO ON OPTUŽUJE NEVINE LJUDE.
U SVAKOM ZLU SDA IMA SVOJE KRIMINALNE PRSTE
Lijep gest i podrska kolega koji su se mogli naci u istoj situaciji pa mogu razumjeti najbolje i solidarisat se
Tuga i jad od pravnog sistema.Mnogo gore vec u doba Staljina
Bravo što ste se sjetili i novinarke Glorije Lujanovic koja je pisala o zločinima ABiH, koja non stop dobiva prijetnje smrcu i to uz medijsku izolaciju od strane Bošnjačkih medija. Ah da vi to ne smijete jer ste u sluzbi politike !!!
Nemojte vi matere vam. Samo ce lik izgubit ugled. Stetu pravite
Bitno je da ostanete samostalni i neovisni o bilo kakvu politiku i bilo kog politicara
Jesul ovo oni sto nam ispiru mozgove svojim politicki placenim tekstovima, ili su oni sto rade copy paste? U ovoj drzavi novinare koji rade u interesu gradjana mozes nabrojate na prste jedne ruke!
Novinari uz male izuzetke danas samo siju smutnju i razdor većina vijesti su napuhane oni imaju prava objavljivati i kad se dokaže da je lažno nikom nista a kad dobiju šiju onda pomagaj ako si spreman objavljivati budi speeman rizikovati
Novinari uz male izuzetke danas samo siju smutnju i razdor većina vijesti su napuhane oni imaju prava objavljivati i kad se dokaže da je lažno nikom nista a kad dobiju šiju onda pomagaj ako si spreman objavljivati budi speeman rizikovati
vecina su govna i pisu lazi radi publiciteta..ili naginju prema nekim politickim opcijama..nije ni cudo da nekom pukne film i nagazi kojeg olosa..samo treba javno ga poderat i razlog navest..
Ehhh idemo sad :D Ko je izbrojao na slici 200? :) Koliko njih radi za EL Baketa i EL Covketa i naravno za HAVAZ? A gdje su oni iz SAFFA? imaju li svi novinari sa portala(oni se nazivaju novinarima heheh ) Koliko ima dobrih novinara na slici?!? NE PODRZAVAM NASILJE NOVINARA.
Dok tuku novinare iz Sarajeva po Trebinju Banjaluci i Širokom Brijegu taj Vladimir niti bilo koji novinar iz Banjaluke i Bijeljine i ćitavog Rs nije izlazio na proteste
Pa juce su vec protestovali u BL pred predsjednickom palatom. Informisi se prije nego sto pises gluposti.
@Zoran Čmar Ma da mu je da kaze nesto protiv Srba haaa bog heheh debil
Sa FTV-a će doći sutra kad uklone tehničke probleme.
Ova Arijana Saracevic je stvarno Helac
Nedajte se mala raja od velikih zvjerki..podrska vama novinarima..