Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrdi i stolica jogoslavena čovića na kojo sijedi!!!!!
Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Fahrudin Pecikoza optužio je aktuelni saziv Vlade Kantona Sarajevo da na pozicije u izvršnoj vlasti, odnosno u upravne i nadzorne odbore javnih institucija, postavljaju članove svojih porodica. - Imaju materijalni dokazi. Već su postavljeni ljudi. Evo, sin Ibre Hadžibajrića, sestra Ibre Hadžibajrića, šura, badžo, zet. Imaju imena, prezimena
https://faktor.ba/vijest/pecikoza-vlada-ks-je-vlada-ludaka-oni-idu-u-sizofreniju-cak-su-se-upleli-i-u-kriminal/39202
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi su oni isti pogotovo Bookir koji za svaku dlaku salje prigovor ustavnom sudu i ocjenu ustavnosti..isti je napakovao svima koji mu ne odgovaraju a sad se naso u mat poziciji ili uzmi ili ostavi vlast..mislim da ce stolica da prevlada..
Sve ste upravu ali ne možete mu ništa. Ko je narodu kriv što je glasao za ovakve.
Ma jok na otkud vam to?
Najpokvareniji i najperfidniji političar u BiH.
O sukobu interesa treba da odlucuju oi koji su bili upleteni u to?! Pa to nema nikakvog smisla! I da su se pojavili ne bi odlucili protiv sebe.
Pa naravno da traje. RS ima državu a s njima smo u federaciji. Kad bi sad njih napali odna nam u glavi nisu sve na... Dayton je nas doveo u neizvjestan sporazum. I što se mi duže svađamo s Hrvatima to će nam kasnije biti gore s Hrvatskom naći dogovor. Srbija će ući i u veliki rat ako bi se radilo o sdbini RS. Oni imaju političku nezavisnost. Imaju sve institucije jedne države. Mogu sa Sarajevom pregovarati ali i ne moraju. Imaju vremena koliko hoće.
A Hrvati, oni su jedini pobjednici zadnjeg rata. Ušli su i u NATO a i u EU. Njihovi ljudi odlaze i dolaze po cijelom svijetu. To je drugačija migracija nego što je mi imamo. Viza i slično.
Pa cijela HDZ estrada je u sukobu interesa a ovamo glume neku ugroženost. Ovo stanje njima itekako pogoduje ali šta ćemo sa Hrvatima koji masovno prodaju kuće i zemljišta i sele u Hrvatsku ili čak Njemačku. Kako narod koji padne ispod 10% biti konstitutivan sa narodom kojih ima preko 55%?
Nikako ne volim Čovića,ali ovo za što ga se razapinje je sitniš,koji nije stavio u džep. Istovremeno ni slova o milijunskim poslovima Bakova zeta sa državnim proračunom . https://zurnal.info/…/bihexo-dobio-posao-vrijedan-17-milion… Ili o mlijunskim poslovima sina Damira Nikšića na održavanju softvera za 50 km autoceste u BH.
Ugrozen prije svega.
Kakav sukob interesa.....trazite zagubljenu dokumentaciju za kriminal !!
Zar smije u BiH bilo koji demokratski izabrani predstavnik naroda biti u sukobu interesa? Ne smije niti jedan!!! Njegovom narodu to ne smeta, niko drugi ne smije da se miješa.
samo da se ne zaboravi... kad je čović podnio zahtjev za ulazak bih u eu, svi su se šprdali i ismijavali ga, da bi se danas svi političari i stranke hvatali za ulazak bih u eu kao glavni prioritet države i tu skupljali bodove.
Daje drzava kako treba ovakvim likovima bi Halid davno zapjevao Podkuj me care!!??
Nije sala biti Dr.nauka i upravnik Dretelja!
Nek komisija utvrdi prvo jel on HRVAT?Smrdi i stolica jogoslavena čovića na kojo sijedi!!!!!