Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlast je pala Sta ce značiti smanjenje brzine za 10, kad onaj koji ne poštuje svakako vozi preko 100 na sat. Smiješno. Pali ste. Ionako su gužve po gradu posebno ujutro i poslijepodne
Na zapadu ti se smiju kad si ološ. U bosni ako si ološ dodjes na vrh društva još ti se dive. Fuj fujeva
Hocete mjere al da i dalje vozite brzo, ne moze jare i pare
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kultura sisha bruda ku*vi gasera olosa nehljebara alkolicara narkomana nepismenih bahatih bezobraznih.Pa dokle ćemo tako više?
Ovo je posljedica propasti drustva unistavanjem obrazovanja kupovinom diploma, korupcijom, unistenim sistemom vrijednosti.. Danas kada su sve pore vlasti preuzeli nekompetentne neznalice sa kupljenim diplomama, odjednom smo se sjetili da se svako jutro budimo u propalom drustvu gdje vlada beznadje i anarhi
Nemojte alkohol slučajno da bi zabranili! Oduzimajte auta, smanjujte ograničenje, kupujte kamere, samo nam alkohol ne dirajte.
U Stuttgart-u i većim gradovima kamera je svako 200 m postavljena i svi se pridržavaju ograničenja koje je 30-40 kroz cijeli grad, radare tako treba postaviti i kod nas a ograničenje ostaviti isto , da se ne bi stvarale gužve, ali sa vlasti kojoj je u cilju da radi protiv naroda teško išta od toga...
Kakav je ovo naslov Klixe? Po vama znaci nebi bilo bitno da je obicnog gradzanina debil ubio bec je bitno reci da je doktor.Sram vas bilo jer svi zivoti su jednako bitni.Porodici nastradale djevojke saucesce jer njima niko nemoze olaksati a druge dvije djevojke da se potouno oporave a vi novinari ste najveci sljam
Vidi naslova: Olosi nam ubijaju DOKTORE A kada Doktori ubijaju djecu za to se ne treba odgovarati koliko je doslo na proteste za malu Gadjun??????
UMJESTO DA UBRZAJU SAOBRAĆAJ NIP EKSPERTI ODLUČILI JOŠ ZA 30% USPORITI SAOBRAĆAJ. A ONDA ĆE U ZIMU UVODITI MJERE PAR NEPAR ZBOG DODATNOG ZAGAĐENJA. A SVE OVO DA BI GLAVONJA KATICA OSTAO NA POLAŽAJU.
Protjerati ove glavate šošone
I u vladi sjede budale bgm Cuj 16 raskrsnica kriticno Pa ako policija i sud ne radi svoj pisao tebi je kriticno svaki metar grada Imamo i mi ubleha.
Nevjerojatno kako se sklanjamo u stranu glupanima, bijednicima, ološima.
Premalo
Gdje je Memic na protestima za Dzanu Gadzun? Ili cinjenica da su je ubili kcerkini koalicioni partneri znace vise od Dzanino zivota?
Vlast nema veze s tim što mi debili i ološ odgajamo debile i ološ. Nikakvi ležeći policajci, nikakav zakon u prometu....treba zakon o pravu na roditeljstvo napraviti i zabraniti nacionalisti i ološu da postane roditelj jer takvi stvaraju ološ. Tek sad smo postali svjesni izgleda zašto nam svijet i europa ne daju vize. Pa mi i jesmo samo za našeg tora zvani BiH.
Ne moze bivole radar zaustaviti niti novcana kazna samo zakon i kazna zatvora prvi put vozi bez vozacke ili pijan pola godine zatvora drugi put godina i oduzimanje vozila trajno mislim da se tako mogu sprijeciti ubistva nevinih gradjana i da napomenem vratiti Rastodera i Mudzeleta u zatvor kao sto je Sefic i Subasic u zatvoru...
Sve dok se babini krkani osjećaju da su iznad zakona, ovo ce se dogadjati. Dakle, rjessenje je u borbi protiv korupcije i odgovornosti šefova, a ne u kamerama. A policija se mora vratiti na teren da zasjeda krkane.
Padaj silo i nepravdo, padaj Nikšiću, padaj ministre Kantica, padaj Dino, padaj Forto...uaaaaaaa
Trazil.ko ostavku Katice koji je najodgovorniji za Sigurnost u Kantonu
Kad nepravda postane zakon, otpor postaje obaveza.