Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj nacisto gadis mi se
Bošnjaci i ne postoje za njega
Ne nasjedajte on je lažni visoki predstavnik koji nije dobio dozvolu UN-a za tu funkciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvi izlet u tzv. RS. Nadam se da ce osigurati legitimno predstavljanje Bosnjaka i Hrvata u tom entitetu. Ili ipak nece?
e moj visoki da bi ovdje gradani normalno zivjeli prvo zaustavi Beograd i Zagreb. pa onda zabrani stranke iz rata koje su osudene za ratne zlocine. Ne znam kako dozvoljavate politicarima u mirno doba da siju mrznju medu narodima dabi ostali na vlasti. ali morate iznijeti i jedan zakljucak a to vam je obaveza : dali su gradani u BiH ugrozeni zbog medunacionalnih netrpeljivosti ili su ugrozeni zbog politicara koji siju mrznju zbog opstanka na vlasti.
ali to morate napravit.
Moraju,ali ti Šmit radiš protiv toga
Prvo je Kolinda bila balkanska kraljica, pa su je poslije ispljuvali, onda su orgijali kad je Zoki došao, sad ga mrze iz dna duše, radovali se Šmitu sad i njega linčuju, jer ne paše. Zaključak: Ko je god imalo stao na stranu Hrvata postao je neprijatelj broj 1, patološka mržnja od strane jednog naroda..
Opet ga bošnje goste i doĉekuju
ovog ne vole ni srbi ni bosnjaci sta vise trazi ovde , mars u njemacku
ja sam bosnjak i podrzavam da imamo visokog presednika.. ti pricas za sebe.
Sta ovaj lupa xccc.
izbaciti ga iz drzave pod hitno dok ne napravi jos vise belaja
Posjećuješ li ikad muslimane?
Samo se smije sastat sa Bosnjacima i opet sve radi protiv njih brkica iz njemacke
turistu pod hitno izbaciti iz zemlje
PFUI TEUFEL👹
Ko se to u ovoj državi brine o prioritetima građana, i ko građanima uopšte daje neki priroritet? Nema brige o potrebama građana sve dok cijene divljaju, dok 4 kese osnovnih namirnica u prodavnici koštaju 130KM (i to može da traje maksimalno 4-5 dana). To su glavne potrebe građana, da litar ulja plate 2KM, vreću brašna 15KM, litar mlijeka 1,5KM itd.. Ostale potrebe ćemo zadovoljiti nekako, hajde prvo da možemo živjeti.
Gade podli,ti si za UZP.
PRESTANITE PISATI PO KLIXU VANI STE NEMA NIKOGA U DOMOVINI SAMO PISETE NEKE PORUKE KAO DA ON TO CITA PROSTO MI DOLAZI DA UZMEM RAJU I POKUSAM SKUPLJATI STO VISE RAJE MA SAOBRACAJ ZAUSTAVITI DA VAS DIGNEM DA RADITE UPS SVI STE VANI hajd cao
Raja 2000+ godište napravite organizaciju da se svi skupe i naprave najveći protesti briga me ako imate posao zbog stranke pustite se klixa mislite li da bi Rusi napravili ono 1917 na klixu????? HAAA
kojih gradjana herr hauptsturmfuhrer schmidt? ne postoje gradjani, postoje samo narodi i to konstitutivni, pa cak su i neki konstitutivni vrijedniji od drugih.