Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dotičnu gospođicu treba poslati na liječenje. Dosadila je ova mržnja prema narodu koji joj platu zarađuje.
Ne, dotičnu gospođu treba poslati na mog, hahaha
Nju niko ne uzima za ozbiljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Tuziti je za klevetu. Sad Sarajevo mora ozbiljno poduzeti svoj korak i angazovati advokate jer javna osoba ne moze tek tako klevetati nekoga
Treba relaksirati odnose kakav tuzba sad.
Vjerovali ili ne na ovom portalu možete slobodno napisati Vehabija ali vam ni pod razno neće dopustiti da napišete naziv Dražinih vojnika sa Č.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako bi ja volio da potpetim ovu Vulićku,to je čudo jedno koliko je ona meni privlačna...
kako je poceo SFF ljudi odmorili smo od ovih daj da taj potraje jos dugo da ne gledamo provokatore
jaseničarenje opet
Znamo mi sta tebi fali. Da to imas bila bih mirna I stalozena.
SARAJEVO nije ni srbsko ni bilo koje nakaradne dejtonske ETNO TOR uređenja grupe i politike već BOSANSKO kao i svi gradovi i mjesta u BiH od Trebinja do Bihaća, B.Luke i Bjeljine do Neuma,Š.brijega i Posušja.
BOSNA je BOSANSKA,BOSANACA I BOSANKI a srbi,hrvati i bošnjaci ako im se ne sviđa BiH široko vam diljem svijeta pa se separatišite i djelite po tom osnovu.Umjesto da se takmićimo u obrazovanju vi separatisti i ETNO TORAŠI nas primoravate da se nadmećemo u gluposti i primitivizmu.
gosp. Vulić ima sve simptome kao na linku: https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-68573029
Čuj Sarajevo nekada bilo srpsko-Nit je bilo srpsko ,ni tursko,ni rusko..To je uvijeko bilo RajvoSa i pripada raki iz Sarajva.
A postenija je lisa ann od nje :D :D :D
Čuj nekada srpsko...ovo fakat treba ispitat
ja neznam kako ovu gospodu iz klixa nije sramota za koga oni rade sta glume
vama iz klixa
j.m
Ako ona i Nesic ne vole Sarajevo i ne postuju drzavne institucije,neka se jednostavno povuku. Ali jbg,zao im se odrec par hiljada KM mjesecno,koje naplacuju od tih istih drzavnih ustanova. Ne grizite ruku koja vas hrani.
ravaku,
definitivno
Jel ovoj trebi iko objasnio da ovo nije rijaliti i da nema 12 godina?
A ma nasi politicari je trebaju javno isprdati tj izblamirati jer Dodikove ni rodjena mati vise ne shvata za ozbiljno