Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ni do sada nikada nisam uspio dobiti uputnicu u UKC iako sam osigurani. Obrazloženje kako moram čekati dva mjeseca i morao kod privatnika za trivijalne stvari.
JEL OVO BORBA ZA KONTROLU UKC-a i uglavljivanje u fotelje... ne vidim drugog razloga
ŠTA PRVO UGLEDA NA OGLEDALU FGR-ovac? UZP-ovca!
TO VAM JE NIKŠIĆ NA MIJATOVIĆEV POGON. CILJ NAVEDENE SKUPINE IZ ČIJE POZADINE VIRI HDZ JESTE: DOKAZATI DA SU MUSLIMANI MALOUMNI I NESPOSOBNI. NIKŠIĆ JE DOBIO FBIH SA + 800 MILIONA KM I VEĆINU DRŽAVNIH FIRMI U PLUSU. E SAD JE RED DA SE TO SVE SPRUNJA I DA MUSLIMANI KUME I MOLE SH. PARTNERE ZA POMOĆ. VP, MARFI I SATLER I BIA ĆE RADO ASISTIRATI U OVOJ RABOTI.
ko bi reko da je tuzlanski kanton zadnji bedem SDFA?
TO VAM JE NIKŠIĆ NA MIJATOVIĆEV POGON. CILJ NAVEDENE SKUPINE IZ ČIJE POZADINE VIRI HDZ JESTE: DOKAZATI DA SU MUSLIMANI MALOUMNI I NESPOSOBNI. NIKŠIĆ JE DOBIO FBIH SA + 800 MILIONA KM I VEĆINU DRŽAVNIH FIRMI U PLUSU. E SAD JE RED DA SE TO SVE SPRUNJA I DA MUSLIMANI KUME I MOLE SH. PARTNERE ZA POMOĆ. VP, MARFI I SATLER I BIA ĆE RADO ASISTIRATI U OVOJ RABOTI.
@SDFA demagogija; Plaćeni bot,totalni antitalenat,ima li iko u trojki da kontroliše ove botove?! Ovaj vam donosi više štete nego koristi😎🤣🤣🤣😎 Ah da,lik bude često banovan ali se prijavi pod drugim nalogom,ovaj novi otvoren prije 2 dana😎
Dosta više "hranjenja" budžetskih parazita kojih u Sarajevu ima NAJMANJE iz Sarajeva.Dosta više Novalića, Andelije i Džidića i zapošljavanja "zemljaka" iz TK u EPBIH,BHT i ministarstva.Dosta više namještanja tendera u EPBIH i BHT ISKLJUČIVO firmama iz TK.Dosta više zapošljavanja "zemljaka" iz TK kojih u BINGU u Sa ima preko 95%.Dosta više mog komšije kojeg je SDP iz TK doveo u SA i zaposlio na državnu sisu kao i njegovu ženu. Dosta više i ja kažem.
Hoće i ova Trojka sljedeće izbore propasti.
Hvala SDA bosnjacima i cestitim muslimanima koji se zaklinju u postenje pred allahom svakog petka na dzumi. A onda ustanu i prave planove kako da bolesnim i siromasnim ljudima ukinu i ono malo sto imaju. Samo novi rat moze vratiti stvari na pocetak pa da opet probamo. Srbi su u pravu, Bosna je propali experiment. Hvala vam SDA muslimani
Ovi Nametnuti uz pomoć HDZ će uništiti sve ko nije sa njima , prvo poplave u USK nije bilo pomoći jer usk nije sa trojkom pa sad Tuzla zato wto tamo vlada SDA.
Skupstina Tk pod vidstvom Sda i Df rusi ustavni sistem
Bolje da ste napisali vlada FBiH zaustavila nelegalne konkurse
Nametnuta Nikšićeva vlada protiv legalno izabrane vlade TK koja nije nametnuta. Mi građani BiH smo uz legalnu vladu TK.
Ova Drzava je za Ginisovu knjigu i proucavanje na svim viskim institutima Ko kome sta smije Krade ko stigne Niko neodgovara Milijarde milijarde pokradenog novca
⚜️ Ž E L J K O 🇧🇦 K O M Š I Ć ⚜️
O Konakoviću Citiram!! MARGIT TOMIK-LEVY PISALA KONAKOVIĆU: NiP je sastavljen od najgorih otpadnika iz SDA. Niko od vas nije slučajno zalutao u SDA pa kad je video sa kim ima posla, pobegao od njih glavom bez obzira. Ne, vi ste svi tamo bili decenijama. Kada ste dobili sve što su vam mogli dati, okrenuli ste se protiv ruke koja vas je hranila. Sada vodite svoj osobni rat protiv SDA u koji ste uvukli totalno promašene ljude i njihove stranke. Govorim o Forti i o Nikšiću!😎