Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil ne zna ni masku staviti. On će odlučivati o vakcinama. Da ne bude kao s respiratorima?
Zna,sad se ustelio.
Ruska vakcina je daleko kvalitetnija i djelotvornija od kineske i Astrazeneca-Oxford. Nadat se da će barem ovo uraditi kako treba...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek koji je namjestio sličnu stvar i koji je pod istragom odlučuje o životima naših sugrađana? Jel vam malo ovo ofirno? Što je najgore ovo će proći kako treba, oprat će se od predhodnog sranja koji je napravio i ispast će nacionalni heroj koji je spasio živote. Holivud nam nije ravan.
Isprobajte tu vakcinu koju kupite prvo na Fadilu
Joj kakav je, primjer seoske varalice iz enciklopedije. Ko nas vodi, ko o nama odlucuje, cccc. Bas nas je Allah zasluzeno kaznio: "Allah neće izmijeniti situaciju jednog naroda dok taj narod ne promijeni sam sebe." (Er-Rad, 11).
I tako fađa frki kojem se sudi za respiratore i kradju 10,5 miliona KM i dan danas donosi odluke o nabavkama vakcina, obnasa funkciju premijera i pri tome nije sposoban masku staviti kako treba, zalosno gdje mi zivimo i ko nas vodi, zalosno.
Sta ce fadil, kod njega je sve duplo..
Inace SVE vakcine se krecu od 8 do 12 evra,..kineska je 100 evra po komadu jer je odradjena provjerenom starom metodom pravljenja vakcina sa dosta skupljim procesom proizvodnje. zapadne vakcine za nekoliko dana brze prave antitjela,..ali kineske zato mjesecima stite tjelo duze
Jel odabrano društvo koje ce bit "upetljano " ???
Ja bi kupio oboje pa nek ima
Kada gledas Fadila mogu bilo koje.
Gledaj seoske krtice
Ogranicili kolicinu vakcina sto ne ogranicite sebi primanja i luksuz koji uzivate na racun naroda bagro lopovska. Jeli to SDA to samo na sebe misli i svoj dzep
Fadile kakav si ti karakter.. Kupi te vakcine..mozes i za svoje pare..genocid pravis nad vlastitim narodom
Kineske!
Vlada FBiH danas na stolu treba imati odluku koje vakcine kupuje: Ruske ili kineske? .......Ne cekate vi nikakvu vasu "ODLUKU",..nego mogucnost Srbije da vam JAVI i obezbijedi ili od Rusa ili od Kineza,..
Turkoviceva vam jutros javila da svi koje je zvala i molila,.. su je odyebali kulturno,..pa je krava skontala "Gle,..te vakcine i nije tako lako nabaviti,..a ni ja nemam vremena jer trazim dzipa da se bakcem s tim",.....pa ste se sjetili da zovnete Srbe da vam oni nabave Ruske ili Kineske,...a evo danas vec "glumite" ODLUKU,..satro "VI ce nesta da odlucite":)
Ne kontam, zašto ne kupiti obe? I tako ne mogu dobiti maksimalnu količinu...
Kakve kineske pa oni su nam ovo sve i servirali. Od njih ne treba nista kupovati ni uvoziti. Ruska ako vec nema bolje alternative...