Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar potez i super investicija. Jeste puno para za nas ali ce ovi aerodromi to u rekordnom roku vratiti.
Kakvom crnom aerodromu , kakvih crnih 7 miliona ?!
Milion KM NASIH novaca za pokrivanje gubitaka zagrebacke aviokompanije?!? Bolje da ste milion KM ulozili u zeljeznicki saobracaj ili za mostarsku bolnicu koja grca u dugovima dusmani jedni!!!
NEDAJTE KRAJNI NIŠTA! Ne trošite pare na nas mi ćemo svakako uskoro napustiti BIH i Federaciju, možda Hrvatska ili R. Srpska ulože šta.
umjesto aerodroma bihać bolje vam je da ste dali pare za brzu cestu do krajine
bolje vam je da završite započeti autoput koji gradite već 20 godina, a ne dodjeljujete pare za aerodorome za koje se ne zna kako će biti iskorišteni