Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosetao stadionom , koja slikica u opstini i hajmo nazad u Sarajevo. Covjek kojeg Konjicani ni u prolazu ne vole sresti .
Prava slika Njiva na njivi samo nema sikare.
Nermine, vrati Tuarega
Ima se za djipove,za uhljebe,samo nema za boracki dodatak,pisu ljudi peticiju da ima daju po 2 km,da prezive,ja sramote braco mila,ja mislim da ovaj lik nije ni cuo za to.
Jesu li njive obisli?
A gdje je novac za Fk Slobodu centar SDP ehhhh sljedece izbore nema vise glasova za SDP u Tuzli
Koja slučajnost!!!!!
Eto slučajno odoše pare u Konjic
Kako nisu obišli FK Guber?
jos malo i setnja
Za milion dolara biraš kakav air tractor da kupiš, Nosivost do 3100 l vode.
Ovi provincijalci Neki i Dizdar tacno ce unistiti SDP
Elvir Bucalo ,novinar BHRT: za ovo dvije godine rada Vlade FBIH ni hvala ni svaka čast Nikšiću ,sve je u dubiozi...
a za vozni park izdvaja 1,5 mil ...u momentu kada se FBIH bori sa požarima, Nikšić kupuje luksuzni vozni park ,umjesto 5 novih vatrogasnih vozila