Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za neku tamo bolnicu, dnevno 10 ljudi udje u nju, 6 MILIONAAAA...A za Drzavnu 2 miliona...I onda kazu Bake mrzi Covketa...Eee, sjeme vam se zatrlo, a i vasim krezubim glasacima...
Naslov je trebao da bude: "Umanjen iznos za bolnice u FBiH" a ne da zvuči kao da se nešto pozitivno desilo.
Za bolnicu Livno 6, Za opću 2 miliona. Sa ovakvom SDA Hrvati ce imati sve vise i vise novca, a Bosnje nek cekaju da se smiluje ko da ponudi milioncic , dva. Ocigledno je da drze sve finansijske tokove u Federaciji pa i BiH cijeloj.
Off topic... E čuj influenserka radila u Jysku... Au demagogije i fake marketinga. xD Malecka nekoliko puta ponovila poze s bušilicom, i izreklamirala noktiće i "toeto". Nešto, ala ovi naši političari kad nam mažu okice već umazane godinama, samo što nam se nisu zalijepile. :)
Sta li ce sad debil Zahiragic rec?