Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spremili ražanj, a zec u šumi hahahah do sad najjači naslov definitivno
Ovaj je izgleda napusen ko zeko :)
A u Norveški političari se voze na posao tranvajima. Eeee ko je sad tu levat. Odgovor je : Mi
nepotrebnu i besmislenu funkciju predsjednika FBiH UKINUTI , a ne praviti neku vilu da u njoj proćerdava pare
a cija je realno. Od koga su komunisti oteli ovu kucu Vilu? A komunnajre sa raznim dresovima nikom nista ne vracaju evo od 1990 i obecanja o restituciji svih sa SDA na celu . Nikom nista vratili nisu jedini uz Evropi uz Poljsku radi zidova koji imaju praov na vazda. U nas nasi sda nece , kradu i dalje po koji put
Zakon o restituciji bi to trebao vratiti pravim vlasnicima porodice Braun? Zar porodica braun nije bila dio okupatorske sile u BiH? Treba ispitati ond ai kako su Braunovci došli do te zemlje. Plačeno ili oteto?
Brauni oteli a Brankovići Izmetbegovici i sl. po zakonu dosli u posjed, e jeste mraka u pm 😂😂😂
Nije mi jasno kako se mogu planirati bilo kakvi zahvati bez saznanja i pristanka vlasnika,u ovom slucaju Opcine.
O pravu vlasnistva je trebalo voditi racuna,ne znam kako su zanemarili tu cinjenicu iako im se prethodno skrenula paznja.
Svakako da su sve prethodne procedure trebali ispostovati ,a ne bez znanja opcine najaviti rekonstrukciju.
Apsurdno da se ista radi na tudjoj nekretnini bez pristanka njenog vlasnika.
Naravno da vlasnik treba biti ispostovan i da ne treba nista poduzimati bez saglasnosti Opcine.
Neprofesionalni su ispali skroz ovi iz sluzbi iz Vile Braun.Amateri sve
Jos su im iz Opcine Centar trebali uputiti kaznu za nepostivanje reda i redoslijeda
A zasto niste postavili fotografije te Ville Braun? Ovaj opskurni objekat lici na bolnicke objekte u zemljama istocnog bloka.
Kad je Ajnadzic tako pošten, nek i on vrati tuđe, Hastahanu.
Ona je država ostavila sve a iza vas neće ostati ništa. Vi i vlade mnoge postojite samo radi sebe. Briga vas za narod. Mrzim vas.
Dalje ruke od vile Federacijo 🤨
Jeste jeste stoji u budzetu predviđena rekonstrukcija neke vile za naseg guzonju koji zivi bez krova nad glavom pa mu se mooora vila renovirati (i to tuđa), a i zena, sin i kcerka mu imaju po stan na sebi (1/1) i auto i posao u drzavnom preduzecu i obrazovanje van naseg sistema.... Sve to na goli otok da tucaju kamen.